VoodooShield


VoodooShield – protectia proactiva impotriva virusilor, functioneaza pe principiu «lista alba». Blocheaza rularea tuturor fisierelor executabile (inclusiv cele periculoase) cu exceptia programelor cunoscute. Permite incarcarea fisierelor in scanerul VirusTotal.

VoodooShield Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
VoodooSoft
Gratuita pentru uz privat, non-comercial
3.1 MB
8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
10/30/2014

Red Download Button

Descrierea programului

VoodooShield utilizeaza propria protectie impotriva amenintarilor necunoscute folosid «lista alba».

Programele antivirus obisnuite utilizeaza principiul «lista neagra», incearca sa blocheze peste 15000 de virusi noi in fiecare zi. Dezvoltatorii VoodooShield au inteles, ca programele antivirus nu pot bloca toti virusii noi si amenintarile necunoscute, asa ca au folosit o abordare fiferita pentru protectia eficienta.

VoodooShield blocheaza toate fisierele executabile (inclusiv virusi), cu exceptia unor programe, care permite acest utilitar de securitate.

In cazul in care VoodooShield blocheaza un fisier, utilizatorul are posibilitatea de a-l incarca automat in VirusTotal pentru o analiza cu mai mult de 40 de scanere de securitate, care folosesc liste negre a programelor malware.

Cum functioneaza VoodooShield

• OFF Mode (deblocat): Calculatorul va fi deblocat, si VoodooShield va invata, ce programe pot fi permise. De asemenea, utilizatorul poate trece in modul deblocat daca vrea sa instaleze sau vrea sa permita instalarea unui program suplimentar. Calculatorul nu este protejat in acest modul.

• ON Mode (blocat): Calculatorul este blocat, iar utilizatorul protejat. Cand VoodooShield trece in modulul ON Mode, acesta face o imagine a programelor instalate pe sistem pentru acel moment, precum si permite rularea tuturor programelor, care se afla in acea imagine. Orice fisier sau program, care nu a fost permis, cand a fost oprit VoodooShield – este blocat.

Poate VoodooShield lucra in paralel cu programe antivirus obisnuite?

Da, VoodooShield lucreaza bine cu toate programele antivirus obisnuite, plus ca este un nivel de securitate suplimentar.

Microsoft Security Essentials si VoodooShield foarte bine lucreaza impreuna, oferind nivel ridicat de securitate.

Daca esti in cautarea unui program antivirus, care completeaza eficienta VoodooShield, poti descarca Microsoft Security Essentials.

VoodooShield
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *