VirtualBox pentru Windows


VirtualBox pentru Windows – sistem puternic de virtualizare pentru arhitectura x86 si AMD64/Intel64 pentru crearea masinii virtuale cu diferite sisteme de operare pentru utilizatori individuali sau corporativi.

VirtualBox pentru Windows Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Oracle
Gratuit
106 MB
8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
04/02/2015

Descrierea programului

VirtualBox este un instrument multifunctional pentru crearea masini virtuale, ofera performanta inalta, precum si este singura solutie profesionala, care este gratuit si cu codul sursa deschis cu conditia GNU General Public License (GPL) v.2.

VirtualBox pentru Windows suporta un numar mare de sisteme de operare, inclusiv Windows (NT 4.0, 2000, XP, Server 2003, Vista, Windows 7), DOS / Windows 3 . х, Linux (2.4 si 2.6), Solaris si OpenSolaris, OS/2 si OpenBSD.

VirtualBox se dezvolta activ cu actualizari frecvente si are o lista tot mai mare de caracteristici, sisteme de operare si platforme suportate cu care lucreaza. VirtualBox este un efort comun cu sprijinul companiilor selectate: fiecare are initiativa de a contribui, in timp ce Oracle asigura ca produsul sa indeplineasca criteriile de calitate profesionale.

VirtualBox pentru Windows
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *