Unchecky


Unchecky – utilitar util, care in mod automat elimina bifarea sau anunta despre instalarea adware-uri nedorite care afiseaza reclame sau bare de instrumente in timpul instalarii programelor necesare.

Unchecky Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Reason Software Company Inc.
Gratuit
1.4 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
07/06/2016

Red Download Button

Descrierea programului

Unchecky – utilitar util, care ajuta la protejarea calculatorului impotriva instalarii aplicatiilor potential nedorite, afisarea reclamelor (Adware) si bare de instrumente, care pot fi instalate impreuna cu programele necesare.

Cat de des debifezi campurile pentru aplicatiile nedorite in timpul instalarii programelor?

Unele programe cu orice pret incearca sa te apropie catre instalarea aplicatiilor suplimentare. Doar o singura bifare ratata, si vei pierde o multime de timp pentru a elimina bare de instrumente sau programe adware. Dupa instalarea programului in timpul deschiderei browserului vei afla ca pagina de start s-a schimbat, motorul de cautare este nou sau poate chiar ai un browser nou.

Utilitarul Unchecky te va ajuta sa previi instalarea programelor potential nedorite (PPN) pe calculatorul tau.

Caracteristici principale Unchecky

Respinge propunerea

• Unchecky respinge automat propunerele care nu au nici o legatura cu programul instalat, in acelasi timp reducand numarul de clicuri de mouse si reducand riscul de a trece de o bifare pentru o aplicatie nedorita si suplimente publicitare.

Avertizeaza

• Executorii programelor adesea incearca sa instaleze aplicatii nedorite sub un proces de instalare obisnuit. Unchecky avertizeaza, cand incerci sa primesti o aplicatie potential nedorita, ceea ce reduce probabilitatea de a instala din gresala o aplicatie nedorita.

Actualizari automate

• Instaleaza si uita. Unchecky se actualizeaza in mod automat, imediat ce apare o versiune noua, astfel incat sa nu-ti faci griji cu privire la cele mai recente caracteristici a utilitarului.

IMPORTANT! Unchecky introduce modificari in fisierul hosts, prescriind protectie impotriva descarcarii PPN, de pe cateva zeci de resurse malware, care distribuie PPN. Poti dezactiva modificarea, bifand campul din meniul Advanced settings (Setari avansate) pentru “Don’t use hosts file rules” (Nu utiliza reguli pentru fisierul hosts).

Unchecky
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *