Steganos Privacy Suite


Steganos Privacy Suite – suita de aplicații pentru protejarea datelor personale. Nivel suplimentar de protectie a datelor personale pentru antivirusul principal utilizand criptarea datelor si eliminarea definitiva.

Steganos Privacy Suite Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Sistem:
Interfata:
Actualizat:
Steganos Software
Versiunea de proba 30 zile / Pret 70$
45.5 MB
Windows / Android / iOS
Engleza
04/05/2015

Red Download Button

Descrierea programului

Steganos Privacy Suite este conceput pentru utilizatorii, care au nevoie de o protectie completa a datelor personale si informatiilor despre activitatea pe Internet.

Suita de asemenea permite protejarea datelor personale pe smartphone si medii de stocare USB. Interfata prietenoasa si un set de instrumente pentru protejarea informatiilor personale utilizand criptarea AES-XEX pe 384 bit fac din produs o suita ideala “all-in-one”.

Componente principale Steganos Privacy Suite

• Steganos Password Manager – manager de parole – pastreaza in conditii de siguranta toate datele personale si codurile PIN, si permite crearea parolelor sigure. Password Manager de asemenea poate fi folosit pe iPhone, iPad si smartphone Android, utilizand aplicatia gratuita din App Store sau Google Play.

• Password Generator permite crearea parolelor puternice, iar utilizarea tehnologiei PicPass – parola sub forma unei imagini.

• Steganos Safe permite crearea spatiilor de stocare sigure de pana la doi terabytes pentru fisiere importante. Seifurile pot fi ascunse pentru o protectie sporita.

• Metoda AES-XEX, utilizata in Steganos Safe, protejeaza de hackeri si raufacatori. Este folosit standardul de criptare IEEE P1619 pe 384 bit.

• Protejeaza continutul stocat in cloud din serviciile Dropbox, Microsoft OneDrive, Google Drive si TelecomCloud. Doar date criptate ajung in cloud, sunt sincronizate doar fisiere, care au fost modificate sau adaugate.

• Criptarea corespondentei e-mail permite trimiterea mesajelor protejate cu o parola, astfel incat doar destinatorul dorit va putea deschide si citi mesajul.

• Steganos Shredder permite eliminarea completa tuturor urmelor de date de pe hard disk, datorita eliminarii complete folosind tehnologii militare.

• Private Favorites permite pastrarea securizata filelor din browser web, care contin informatii personale.

Steganos Privacy Suite
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *