Refresh Windows Tool


Refresh Windows Tool – instrument oficial Microsoft, program pentru instalarea curata Windows 10. O modalitate suplimentara pentru a readuce calculatorul la starea initiala.

Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Sistem:
Interfata:
Actualizat:
Microsoft
Freeware (gratuit)
368 KB
Windows 10
Engleza
18/04/2017

Refresh Windows Tool – program pentru instalarea Windows 10 este conceput ca un expert, care ghideaza utilizatorul pe parcursul intregului proces de actualizare a sistemului de operare.

Microsoft cu ceva timp in urma a anuntat dezvoltarea noului instrument pentru instalarea curata a sistemului de operare, iar cu lansarea Anniversary Update noul instrument este disponibil pentru descarcare.

Utilitarul de asemenea este disponibil prin meniul Windows 10: Setari > Actualizare si securitate > Recuperare > Mai multe optiuni de recuperare > Aflati cum se incepeti de la zero cu o instalare curata de Windows.

Instrumentul inlocuieste functia “Resetati acest PC” si permite salvarea fisierelor personale, eliminand setarile si aplicatiile, sau eliminand absolut toate datele, inclusiv fisiere, aplicatii si setari.

Refresh Windows Tool (descrierea de la Microsoft)

Refresh Windows Tool va instala o copie noua a celei mai recente versiuni Windows si va elimina aplicatiile, care au fost instalate pe calculator. Acest instrument va descarca automat imaginea Windows care depaseste 3 GB.

  • Acest instrument va elimina toate aplicatiile, care nu sunt incluse standard in Windows, inclusiv aplicatii Microsoft pentru Office. De asemenea, va elimina aplicatiile instalate de producatorul PC-ului, cum ar fi aplicatii producatorului, aplicatii de asistenta si drivere.
  • In urma utilizarii instrumentului posibil sa pierzi licentele digitale, continutul digital, asociat cu aplicatiile sau alte drepturi digitale pentru aceste aplicatii.
Refresh Windows Tool
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *