Norman Rescue Disk 3


Norman Rescue Disk – utilitar antivirus bootabil pe baza motorului de detectie Bitdefender, conceput pentru verificarea si repararea sistemului infectat fara a incarca sistemului principal Windows.

Norman Rescue Disk Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Norman
Freeware (gratuit)
600 MB
8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
04/22/2015

Red Download Button

Descrierea programului

Norman Rescue Disk – utilitar antivirus bootabil gratuit bazat pe sistemul Linux si motor de detectie Bitdefender.

Discul de boot permite rularea calculatorului infectat fara a rula sistemul principal Windows, scanarea antivirus si eliminarea amenintarilor detectate.

Pentru a utiliza Norman Rescue Disk descarca cea mai recenta versiune de pe aceasta pagina si creeaza discul de boot USB sau CD/DVD.

Cum creez Norman Rescue Disk bootabil

• Descarca imaginea ISO norman_rescue-disk.iso.

• Cu ajutorul programului pentru inscriptionarea discurilor CD/DVD (de exemplu ImgBurn) scrie imaginea pe CD/DVD.

• Utilizand programul Norman Stickifier [4 MB], poti crea stick USB bootabil cu Norman Rescue Disk. Pentru a face acest lucru descarca imaginea ISO de pe Internet sau selecteaza imaginea ISO descarcata, iar apoi scrie imagine pe stick USB.

Norman Rescue Disk
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “Norman Rescue Disk

 • Paul Trasca

  A aparut din nou virusul gen “politia romana” numai ca infecteaza doar fisiere doc si iti solicita 250 de dolari pentru deblocarea fisierelor in cauza. Persoana infectata m-a intrebat ce sa faca? Plangere la politie, sa plateasca pentru deblocarea fisierelor?
  Raspuns clar: Plateste un antivirus si nu mai intra pe site-uri de filme free. Virus luat de pe filmeonline punct ceva… atentie maxima

  • Bogdan Vasile

   Virusule e vechi si dadca ai WOT sau alte programe de gen , 360 Total Security, Panda Cloud Cleaner, Malwarebytes Anti-Malware, putin ptonanil sa ma afecteze, cat despre site-urile de filme free, aici depinde pe ce intrii. Nu trebuie sa cumpreri un antivirus pt un virus, multe produse free fac treba mult maii bine ca alea de le platesti

  • Vali

   In cazul unei virusari cu acest virus, devirusarea e foarte simpla si se poate face in diferite moduri ex:
   1) Creezi un Disc sau USB bootabil cuHitmanPro.Kickstart ( http://www.surfright.nl/en/kickstart ), sau folosesti utilitarul de dezinfectie de la Bitdefender: ( http://www.bitdefender.com/VIRUS-1000659-en–Trojan-Ransom-IcePol.html )

   2) Intri in Safe Mode with Command Prompt apasand tasta F8 si instalezi Malwarebytes Anti-Malware dupa care faci o scanare completa.

   3) Intri in Safe Mode with Command Prompt apasand tasta F8 si stergeti virusul manual: dupa ce se incarca sistemul si va aparea fereastra Command Prompt, introduceti comanda “explorer.exe” , dupa ce va aparea Desktop-ul Intrati in: Start Menu->Run-> %appdata%. STERGETI FISIERUL ” cache.dat “. Restartati PC-ul.

   Sper ca va fi de folos celor care au fost virusati cu acest virus.