Malwarebytes Anti-Ransomware Beta*


Malwarebytes Anti-Ransomware – instrument de protectie impotriva programelor malitioase de tip ransomware (CryptoLocker, CryptoWall sau CTBLocker), care monitorizeaza activitatea amenintarilor din sistem, utilizand tehnologii proactive. Produsul este compatibil cu orice antivirus.

Malwarebytes Anti-Ransomware Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Malwarebytes
Beta (gratuit)
35.8 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 32|64-bit
Engleza
01/02/2016

*Atentie! Versiunea Beta a programului poate functiona instabil. Destinat doar pentru utilizatorii avansati.

Testarea Beta – utilizarea intensiva a programului, in scopul de a identifica numarul maxim de erori, pentru eliminarea ulterioara inainde de lansarea finala (Release).

Red Download Button

Descrierea programului

Malwarebytes Anti-Ransomware utilizeaza o tehnologie proactiva avansata, care monitorizeaza sistemul pentru prezenta programelor active de tip ransomware si previne amenintarile inainte ca acestea vor incepe sa modifice fisierele utilizatorului.

Utilitarul nu utilizeaza semnaturi sau metode euristice, iar acest lucru inseamna ca este compact si compatibil cu orice antivirus.

Metodele utilizare au confirmat eficienta ridicata in timpul testarii Malwarebytes Anti-Ransomware pentru detectia celor mai recente si celor mai periculoase amenintari de tip ransomware de la dezvoltarea programului pana la lansarea versiunii beta.

Utilizand programul, nu trebuie sa-ti faci griji ca vei fi infectat cu CryptoLocker, CryptoWall sau CTBLocker. In plus, datorita tehnologiei proactive, produsul poate elimina chiar si cele mai noi amenintari, care inca nu au fost intalnite.

Poti instala Malwarebytes Anti-Ransomware impreuna cu Malwarebytes Anti-Malware.

Malwarebytes Anti-Ransomware Beta*
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *