Malwarebytes AdwCleaner


AdwCleaner detecteaza si elimina bare de instrumente enervante, plugin-uri nedorite, extensii si add-on-uri din browser, diferite componente promotionale si utilitare-hijacker.

Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Malwarebytes
Freeware (gratuit)
3.9 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
29/03/2017

Descrierea programului

AdwCleaner – program, care cauta si elimina programe adware in browser-ul web, bare de instrumente, programe potential nedorite (PPN) si utilitare-hijacker de pe calculatorul tau.

Cu AdwCleaner poti elimina multe dintre aceste tipuri de programe pentru a lucra linistit pe calculatorul tau si pe Internet.

Review AdwCleaner

Eliminarea barelor de instrumente enervante, plugin-uri pentru browser, instalate cu acordul tau sau fara, precum si programe care afiseaza reclame nedorite si utilitare-hijacker, care reconfigureaza pagina de start a browserului.

Programul AdwCleaner este conceput special pentru a ajuta utilizatorul sa scape de aceste tipuri de programe nedorite. AdwCleaner poate fi rulat absolut de pe orice suport de date, inclusiv portabil, deoarece nu necesita instalarea. Dupa pornire utilitarul verifica in mod automat urmele componentelor nedorite sau resturile componentelor instalate anterior, care urmeaza sa fie curatate.

Rezultatele scanarii sunt afisate intr-un document text. Astfel, utilizatorul poate analiza fisierele si cheile de registru, care ar trebui eliminate. Apasand butonul «Clean» va incepe procesul de eliminare, care se va finaliza dupa repornirea sistemului.

Ar trebui sa specific o caracteristica importanta a programului – pentru functionarea corecta AdwCleaner trebuie sa inchizi toate aplicatiile, salvand modificarile corespunzatoare. In plus, repornirea sistemului nu poate fi amanata.

O caracteristica interesanta a programului este posibilitatea de a se elimina cu un singur click de mouse. Interfata are un buton special, pe care apasand aplicatia se elimina de pe orice suport media, pe care este scris.

AdwCleaner elimina un numar mare de programe nedorite si elimina rezultatele functionarii programelor-hijacker, folosite pentru a schimjba pagina de start a browserului. Utilitarul de asemenea elimina diferite bare de instrumente pentru browsere web, plugin-uri nedorite, extensii si add-on-uri.

Malwarebytes AdwCleaner
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *