LastPass Password Manager


Manager de parole LastPass – aplicatia pentru gestionarea parolelor in browsere web populare, sisteme si dispozitive mobile. Cu plugin-ul LastPass vizitarea site-urilor web este mai usoara si mai sigura.

LastPass Password Manager Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Sistem:
Interfata:
Actualizat:
LastPass.com
Gratuit / Premium 12$/an
16.4 MB / 20.4 MB (x64)
Windows / Linux / Mac OS X / Android / iOS / Windows Phone / BlackBerry
Romana / Engleza
22/01/2016

Red Download Button

Descrierea programului

Parola in managerul de parole LastPass este protejata de o parola master si criptata local, precum si sincronizata intre diferite browsere.

Aplicatia include o forma de completare automata, care automatizeaza procesul de introducere a parolelor si completeaza diverse forme in timpul inregistrarii pe site-uri web. Plugin-ul permite crearea conturilor si import al parolelor existente din managere de parole populare si browsere web.

LastPass Password Manager permite accesarea site-urilor intr-un singur click, obtinerea accesului la date de logare de pe orice calculator prin contul LastPass.com

Securitatea parolelor este asigurata printr-un test de fiabilitate, protectia impotriva keyloggers si atacuri de tip phishing, restrictionarea accesului la date de acreditare.

Caracteristici premium

• LastPass pentru dispozitive mobile (Android, iOS, Windows Phone, Windows Mobile, BlackBerry, Fiefox Mobile, HP WebOS, Symbian S60)

• Autentificarea de pe stick USB

• Autentificarea cu ajutorul YubiKey, Sesame

• Utilizarea LastPass fara a instala plugin-ul

• LastPass Family Feature – utilizatorii premium primesc un folder, in care pot partaja date cu prieteni si rude (pana la 5 persoane).

• Lipsa publicitatii

• Suport rapid prin e-mail si asistenta de urgenta prin telefon

LastPass Password Manager
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *