KeePass Password Safe


KeePass Password Safe – manager de parole pentru Windows cu sursa deschisa. Permite stocarea parolelor intr-o baza de date criptata, la care accesul este blocat cu o parola master sau fisier cheie.

KeePass Password Safe Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Dominik Reichl
GPL (gratuit)
3.0 MB / 2.8 MB (Portable)
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
08/02/2017

Red Download Button

Descrierea programului

KeePass Password Safe – manager de parole gratuit cu sursa deschisa. KeePass Password Safe te va ajuta sa administrezi parolele si sa le protejezi de furt. Vei putea stoca toate parolele tale intr-o baza de date, care este blocata cu o cheie master sau fisier special.

Astfel, va trebui sa tii minte doar o singura parola, sa alegi un fisier special, pentru a obtine accesul la baza de date. Kee Pass Password Safe cripteaza baza de date, utilizand cei mai buni algoritmi de criptare, care sunt cunoscuti in prezent (AES, Twofish).

Fiecare utilizator al calculatorului in ziua de astazi foloseste un numar mare de parole, pe care trebuie sa le tina minte sau sa le noteze pe o hartie. Una dintre cele mai imortante parole – parola pentru a intra in sistemul de operare Windows, parola pentru a accesa corespondenta e-mail, parola pentru panoul de control al site-ului, FTP, precum si alte servicii online (Faceboo, Twitter, etc.). Bineinteles, folosesti diferite parole de la diferite conturi. Doar ca inca sunt utilizatori, care folosesc o singura parola pentru toate serviciile online, si daca aceasta parola va fi furata, infractorul va obtine accesul la toate conturile: e-mail, site, etc. Imi este greu sa-mi imaginez ce pagube poate provoca (furtul informatiilor personale), sau reputatia mea (trimiterea mesajelor de tip spam din partea mea).

KeePass Password Safe este absolut gratuit, si in acelasi timp, este distribuit ca o aplicatie cu sursa deschisa (certificarea OSI).

Caracteristici principale KeePass Password Safe

  • Sporirea securitatii (algoritmi de criptare AES, SHA-256, protectia bazei de date impotriva hacking);
  • Portabil (nu necesita instalare), suporta diferite sisteme de operare (Windows, Linux, Mac OS X);
  • Sistemul de organizare eficient (tag-uri campurilor de timp, aplicatii sub forma de fisiere); suporta diferite metode pentru schimb de date (clipboard, suport pentru plugin-uri);
  • Generator de parole puternic;
  • Multilingvistic (suport pentru 40 de limbi).
KeePass Password Safe
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *