Kaspersky System Checker


Kaspersky System Checker – utilitar conceput pentru detectarea vulnerabilitatilor pe calculator, identificarea problemelor de performanta si eliminarea aplicatiilor nedorite.

Kaspersky System Checker Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Kaspersky Lab
Freeware (gratuit)
46.8 MB
10 / 8.1 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
11/01/2017

Red Download Button

Descrierea programului

Kaspersky System Checker creat de “Kaspersky Lab” si conceput pentru a gasi probleme de performanta si vulnerabilitati de securitate in sistem.

Utilitarul este creat pe principiul unei singure analize pentru prezenta amenintarilor potentiale si problemelor de securitate, care pot duce la infectarea cu programe malware si afectarea performantei calculatorului.

Caracteristici principale Kaspersky System Checker

Scanare simpla

Pentru a incepe testul este suficient sa apesi un buton. Pentru a vedea rezultatele, nu trebuie sa astepti terminarea scanarii, deoarece Kaspersky System Checker afiiseaza o lista cu problemele detectate imediat dupa identificarea acestora.

Kaspersky System Checker afiseaza informatia, care poate duce la vulnerabilitati grave. De exemplu, utilitarul verifica daca sunt permise descarcarile componentelor ActiveX in Internet Explorer, daca este setata actualizarea automata a sistemului si daca este actuala versiunea antivirusului tau. De asemenea, utilitarul afiseaza un avertisment, in cazul in care este dezactivat serviciul de control conturilor utilizatorilor Windows sau daca a fost modificat fisierul Hosts. In plus, Kaspersky System Checker afiseaza fisiere cu semne de comportament malware, precum si probleme cu configurarea firewall-ului.

Vizualizarea informatiilor de sistem si eliminarea programelor

Kaspersky System Checker colecteaza informatia despre configurarea sistemului, inclusiv versiunea sistemului de operare, date despre componente hardware, antivirusul instalat si versiunea lui, precum si structura unitatilor logice.

Utilitarul poate servi ca un instrument pentru vizualizarea extensiilor instalate in browsere sau instrument pentru eliminarea programelor de pe masina locala.

Kaspersky System Checker notifica utilizatorul despre unele setari de sistem, care pot contribui la un atac pe calculator. De exemplu, utilitarul avertizeaza despre rularea automata in timpul conectarii dispozitivelor portabile. De fapt, fisierul autorun.inf este cunoscut ca un instrument pentru distribuirea unor virusi.

Diagnosticarea securitatii sistemului

Dupa scanarea sistemului Kaspersky System Checker afiseaza problemele principale de securitate si performanta, detectate pe dispozitiv. Recomand sa analizezi cu atentie lista cu riscuri si sa ei masuri de precautie.

Kaspersky System Checker
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *