IObit Smart Defrag


IObit Smart Defrag – utilitar gratuit pentru optimizarea sistemului prin defragmentarea eficienta si rapida a discului, permite cresterea performantei hard disk-ului de pe calculator.

IObit Smart Defrag Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
IObit
Freeware (Gratuit)
11.7 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP (32/64-bit)
Romana / Engleza
11/7/2014

Red Download Button

Descrierea programului

IObit Smart Defrag permite optimizarea sistemului prin defragmentarea rapida si eficienta a hard disk-ului de pe calculator.

Este cunoscut faptul ca fragmentarea hard disk-ului si partitiilor poate fi cauza principala a functionarii lente si instabile calculatorului. Utilitarul gratuit IObit Smart Defrag ofera defragmentarea rapida si eficienta pentru cresterea performantei hard disk-ului.

Cu functia “instaleaza si uita” defragmentarea se face in mod automat, oferind functionarea hard disk-ului la viteza maxima.

Caracteristici principale IObit Smart Defrag

Defragmentarea rapida si eficienta
• Utilizand motorul IObit si noilor tehnologii a defragmentarii in timpul incarcarii sistemului permite defragmentarea rapida si eficienta hard disk-urilor. Utilitarul este special conceput pentru hard disk-uri moderne , de mari dimensiuni, ceea ce elimina asteptarea lunga a sfarsitului procesului de defragmenare.

Productivitatea maxima hard disk-urilor
• Smart Defrag simplifica structura sistemului de fisiere, introducand fisiere si directoare utilizate frecvent in zonele rapide a discului, ceea ce permite calculatorului sa functioneze stabil la viteza maxima.

Defragmentarea automata
• Smart Defrag functioneaza automat in fundal, astfel pastreaza constant calculatorul intr-o stare optimizata.

Defragmentarea in timpul incarcarii sistemului
• Tehnologia “Boot Time Defrag” permite defragmentarea fisierelor in timpul incarcarii sistemului, permitand optimizarea locatiei fisierelor, care nu pot fi defragmentate in starea activa a sistemului Windows.

Securitatea datelor si stabilitatea discului
• Spre deosebire de alte utilitare de defragmentare, IObit Smart Defrag nu analizeaza in mod constant procesele de defragmentare, care distrug hard disk-ul si scurteaza timpul de functionare. Smart Defrag utilizeaza tehnologia “Safe Intelligence”, asigurand sanatatea hard disk-ului.

Defragmentarea programata
Performanta calculatorului este mentinuta mai bine cand defragmentarea se efectueaza in mod regulat. Smart Defrag ofera modalitatea flexibila, care permite defragmentarea programata in functie de nevoile utilizatorului.

Usor de utilizat
• Interfata simpla si intuitiva permite efectuarea optimizarii chiar si pentru utilizatorii incepatori.

IObit Smart Defrag
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *