HitmanPro


Scanner antivirus HitmanPro este conceput pentru a lucra cu antivirusul principal. Utilizeaza analiza comportamentala pentru a detecta si neutraliza amenintarile de tip zero-day, precum si baza de date in cloud SophosLabs pentru a elimina amenintarile malware cunoscute.

HitmanPro Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
SurfRight
Versiunea de proba 30 zile*
10.5 MB / 11.0 MB (x64)
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Romana / Engleza
03/04/2017

Red Download Button

HitmanPro detecteaza, identifica si elimina virusi, programe spyware, troieni, rootkit-uri si alte tipuri de programe malware.

Utilitarul utilizeaza propriul motor de analiza comportamentala si examinarea fisierului cluster, precum si tehnologia bazata pe cloud cu ajutorul bazei de date SophosLabs. Scannerul HitmanPro detecteaza si elimina amenintarile potential periculoase cu impact minim asupra performantei sistemului.

*HitmanPro – scanner antivirus gratuit. Functia de eliminare este disponibila gratuit 30 de zile.

Caracteristici principale HitmanPro

Antivirusul tau poate face fata celor mai recente amenintari?

Noua sursa a programelor malware poate fi detectata oriunde, chiar si pe site-uri securizate. Aceste amenintari pot utiliza diferite tehnici pentru a se sustrage de protectia antivirus. HitmanPro este conceput pentru a lucra impreuna cu protectia antivirus si utilizeaza o analiza comportamentala profunda pentru a gasi si neutraliza amenintarile de tip zero-day – amenintari, care incearca sa evite detectarea.

Detectarea comportamentala + experienta colectiva

In loc de a folosi semnaturi definite pentru a detecta programe malware, HitmanPro analizeaza comportamentul fiecarui fisier pentru activitati periculoase. Aceasta abordare ofera posibilitatea de a bloca cele mai noi programe malware si virusi inainte ca acetea sa fie identificate. HitmanPro de asemenea se conecteaza la baza de date SophosLabs, pentru a descoperi mai multe forme a noilor amenintari si pentru a urmari calea lor spre sursa.

Fara instalare

HitmanPro ocupa 12 magabytes si nu necesita instalare. Programul poate fi rulat direct de pe desktop, stick USB, disc CD/DVD sau spatiu de stocare de la distanta. Chiar daca antivirusul tau este controlat de un program malware sau criptografic, HitmanPro va lucra corect si va putea detecta si elimina amenintarile.

Recuperarea complexa

HitmanPro permite eliminarea amenintarilor persistente si inlocuieste resursele de sistem infectate cu versiunile originale, continuand blocarea incercarilor ulterioare de infectie.

HitmanPro
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *