Hard Disk Sentinel


Hard Disk Sentinel (HDSentinel) – utilitar pentru monitorizarea starii hard disk-ului cu suport HDD/SSD. Identifica probleme si afiseaza starea discului, reducerea productivitatii si posibile erori.

Hard Disk Sentinel Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
H.D.S. Hungary
Versiunea de proba 30 zile
19.5 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Romana / Engleza
04/07/2015

Red Download Button

Descrierea programului

Hard Disk Sentinel (HDSentinel) – utilitar util si necesar pentru monitorizarea hard disk-urilor cu suport unitatilor HDD/SSD. Scopul utilitarului este identificarea, testarea, diagnosticarea si rezolvarea problemelor.

Hard Disk Sentinel afiseaza starea unitatii SSD si HDD, arata scaderea performantei si posibile erori.

Utilitarul ofera descrierea detaliata de tip text, sfaturi si rapoarte cu informatii complete despre hard disk-urile si unitatile SSD, instalate pe calculator, sau unitatile externe (USB/E-SATA). Exista diferite optiuni pentru alerte si rapoarte, care vor asigura siguranta maxima a datelor importante.

Caracteristici principale Hard Disk Sentinel

Hard Disk Sentinel monitorizeaza starea discurilor cu statut HDD, inclusiv temperatura si toate valorile S.M.A.R.T. (self-monitoring, analysis and reporting technology – tehnologia de monitorizare, analiza si rapoarte), incorporata in cele mai multe hard disk-uri moderne si unitatile SSD. Utilitarul de asemenea masoara viteza de transfer a datelor de pe disc in timp real, ceea ce poate fi folosit ca un punct de referinta sau pentru a detecta eventualele defectiuni, scaderea productivitatii.

HDSentinel – o solutie ideala pentru protectia datelor: utilitarul poate fi folosit pentru prevenirea erorilor si pierderea datelor de pe unitatea SSD/HDD, deoarece utilizeaza cel mai precis sistem pentru evaluarea starii hard disk-ului.

Versiunea profesionala (Hard Disk Sentinel Professional) include functia programata si automata (daca apare) de backup a hard disk-ului pentru a preveni pierderea datelor, cauzata nu doar de erori, dar si de programe malware sau stergerea accidentala.

Hard Disk Sentinel
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *