FreeOffice: alternativa gratuita la Microsoft Office


SoftMaker FreeOffice pentru Windows, Linux si Android este gratuit pentru utilizarea personala si comerciala. Incercand o singura data, iti vei da seama, ca este cea mai buna alternativa gratuita la Microsoft Office.
Windows si Linux: FreeOffice
FreeOffice: alternativa gratuita la Microsoft Office

FreeOffice contine un set complet de aplicatii de birou, si anume aplicatia pentru a edita text, aplicatia pentru a lucra cu foi de calcul si aplcatia pentru crearea prezentarilor – toate sunt compatibile cu Microsoft Office.

FreeOffice deschide fara nici o problema documente Word in formate DOC si DOCX, foi de calcul Excel in formate XLS si XLSX si prezentari PowerPoint in formate PPT si PPTX.

Cerinte de sistem: Windows 10, Windows 8, Windows 7, Vista, Windows XP sau orice Linux pentru PC (versiunea pe 32 biti sau 64 biti).

Smartphone Android: FreeOffice Mobile

FreeOffice Mobile este singura suita de birou pentru smartphone-uri Android, care afiseaza documente la fel, cum acestea apar pe calculator. Acum il poti descarca gratuit.

Nu doar citeste si salveaza formate vechi Microsoft DOC, XLS, PPT, dar si ofera suport pentru formate curente de fisiere DOCX, XLSX si PPTX Microsoft Office de la versiunea 2007 pana la versiunea 2016.

FreeOffice Mobile este simplu in utilizare si ofera o interfata optimizata pentru smartphone-uri. In plus, contine functii care pot fi gasite doar in suite de birou pentru desktop.

Cerinte de sistem: Android 2.3 sau versiunea ulterioara

Tablete Android: SoftMaker Office HD Basic

SoftMaker Office HD Basic – este o suita de birou premiata pentru tablete Android, care ofera compatibilitate excelenta cu formate de fisiere Microsoft Office. Acum il poti descarca gratuit.

Nu doar functioneaza perfect cu formate vechi Microsoft DOC, XLS si PPT, dar si citeste si salveaza impecabil fisiere in formate curente DOCX, XLSX si PPTX Microsoft Office de la versiunea 2007 pana la versiunea 2016.

In ziua de astazi SoftMaker Office HD Basic ofera cel mai complet set de functii dintre toate suitele gratuite de birou pentru Android. Astfel ofera functii profesionale care anterior au fost disponibile doar in suite de birou pentru desktop.

Cerinte de sistem: Android 4.0 sau versiunea ulterioara

Descarca

FreeOffice pentru Windows, Linux si Android poate fi descarcat de pe site-ul oficial. Este gratuit pentru utilizarea personala si comerciala.

FreeOffice: alternativa gratuita la Microsoft Office
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *