Emsisoft Emergency Kit


Set portabil de programe antivirus, care poate fi utilizat fara instalare si Internet pentru scanare cu motoare Bitdefender si Emsisoft, precum si tratarea calculatorului infectat utilizand un stick USB.

Emsisoft Emergency Kit Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Emsisoft Ltd
Gratuit pentru utilizarea personala
198.6 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 32|64-bit
Engleza
08/02/2017

Red Download Button

Descrierea programului

Emsisoft Emergency Kit contine un set de programe gratuite, care pot fi utilizate fara instalare pentru scanarea si dezinfectarea calculatorului virusat.

Avantaje principale Emsisoft Emergency Kit

Imbunatatiri si modificari

– Simpifica utilizarea scanerului, datorita noii interfete pe baza Emsisoft Anti-Malware
– Imbunatatita detectia programelor malware si procedurile de indepartare, care ofera o performanta a sistemului curatat de amenintari
– Un nou jurnal cu informatii despre scanarea efectuata, actiuni in carantina si actualizari online
– Modificat sistemul de acordare a licentelor pentru utilizrea profesionala

Instrumente suplimentare

– Emsisoft Emergency Kit include Emsisoft Commandline Scanner, care este numit de catre experti unul dintre cele mai functionale si avansate scanere pentru linie de comanda. Acesta include toate functiile necesare pentru linie de comanda Windows, ceea ce il face ideal pentru utilizarea in scripturi automatizate.

Posibilitatile Emsisoft Emergency Kit

• Singurul scaner antivirus gratuit cu doua motoare Bitdefender si Emsisoft, a primit un numar mare de premii in diferite teste.

• Mai mult de 11 milioane de semnaturi cu actualizarea la fiecare ora (in cazul in care se face manual), pentru a oferi o protectie in timp real si un nivel ridicat de detectie.

• In medie scanarea este mai rapida cu 450% in comparatie cu versiunile anterioare, datorita optimizarii pentru procesoare multe-core si tehnologiei de detectie complet modificate.

• Consum mai mic al resurselor.

• Imbunatatita detectarea rootkit-urilor datorita modulului de scanare Direct Disk Access cu acces direct la disc.

• Sistem in cloud pentru evaluarea fisierelor si aplicatiilor Emsisoft Anti-Malware Network, ceea ce reduce semnificativ numarul de alarme false.

Componente principale Emsisoft Emergency Kit

• Emsisoft Emergency Kit Scanner
Scaner antivirus puternic Emsisoft Scanner cu interfata grafica cu utilizatorul. Cauta pe calculatoare infectate virusi, troieni, spyware, adware, viermi, dialere, keyloggers si alte programe malware.

Porneste Emsisoft Emergency Kit Scanner facand dublu click pe fisierul a2emergencykit.exe. Programe malware gasite pot fi mutate in carantina sau eliminate definitiv.

• Emsisoft Commandline Scanner
Acest scaner pentru consola contine aceleasi functii ca si Emsisoft Emergency Kit Scanner, doar ca fara interfata grafica. Scaner antivirus din linie de comanda este conceput pentru utilizatorii avansati.

Pentru rularea Emsisoft Commandline Scanner urmeaza acesti pasi:
– Deschide fereastra linie de comanda (ruleaza: cmd.exe)
– Acceseaza stickul USB (de exemplu: f), apoi folderul cu fisiere executabile (de exemplu: cd run)
– Porneste scanerul, tastand a2cmd.exe
In continuare vei vedea o pagina de ajutor cu descrierea parametrilor disponibile.

Extrage continutul Emsisoft Emergency Kit pe un stick USB si creeaza propriul instrument universal pentru a scana si curata calculatorul infectat.

Emsisoft Emergency Kit
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *