CrowdInspect


CrowdInspect – instrument gratuit portabil, utilizeaza VirusTotal, Web of Trust si Team Cymru’s Malware Hash Registry pentru detectarea (nu eliminarea) programelor periculoase, active in retea.

CrowdInspect Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
CrowdStrike
Freeware (gratuit)
240 KB
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
17/01/2016

Red Download Button

Descrierea programului

CrowdInspect – instrument de securitate, utilizeaza servicii VirusTotal, Web of Trust si Team Cymru’s Malware Hash Registry, pentru a identifica activitatea malware de pe calculatorul tau, care utilizeaza conexiunea la retea.

Instalarea unui antivirus bun va proteja de cele mai multe amenintari, dar nu exista nici o garantie 100% de protectie. Este bine sa ai un instrument «a doua opinie», care te va ajuta sa verifici calculatorul, daca crezi ca sistemul este infectat.

Programul este gratuit, portabil, are o dimensiune mica si este simplu in utilizare. CrowdInspect ofera un raport detaliat despre orice proces rulat in sistem.

Descarca, dezarhiveaza si ruleaza CrowdInspect si programul imediat va identifica orice proces, care utilizeaza o conexiune la retea deschisa. Tabelul afiseaza numele procesului, identificatorul, tipul de conexiune (TCP / UDP), porturi locale si de la distanta, adrese IP si altele.

Caracteristici principale CrowdInspect

Dupa rularea CrowdInspect in coloane sunt afisate verdicte pentru fiecare proces, utilizand datele de analiza VirusTotal (VT) si Malware Hash Registry (MHR). Coloana WOT afiseaza domeniile de incredere, la care pot avea acces procesele, iar coloana Inject avertizeaza, daca s-a detectat introducerea codului in procesul actual (ceea ce poate fi un semn a programelor periculoase).

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre un anumit fisier, CrowdInspect poate afisa rezultatul complet a testului VirusTotal. In cazul in care ai detectat o problema, exista optiunea “Kill Process”, care permite finalizarea oricarui proces selectat.

Comutatorul “Live / History” este unul util. Afisarea “Live” afiseaza doar procese active, conectate la retea in acest moment, iar afisarea “History” permite vizualizarea a tot, ce s-a intamplat, cand a lucrat CrowdInspect. Acest lucru face instrumentul si mai util – ai posibilitatea nu doar de a “vana” programe periculoase, dar si vedea, ce programe deja au folosit reteaua intr-o perioada dorita.

Exista unele dezavantaje. Si anume, CrowdInspect poate doar identifica programe periculoase, cand se conecteaza la retea. Si chiar detectand amenintarea, programul nu o poate elimina: va trebui sa utilizezi un instrument de securitate complet, care poate prelucra aceasta amenintare.

Cu toate acestea, doar stiind ca probabil te-ai infectat, poti face un pas catre restabilirea functionarii normale a sistemului, mai ales cand stii cum se numeste fisierul periculos. CrowdInspect este un instrument de securitate suplimentar, care este in acelasi timp compact, gratuit, portabil si usor de utilizat.

CrowdInspect
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *