Chrome Cleanup Tool


Chrome Cleanup Tool – utilitar de la Google, pentru scanarea sistemul si eliminarea aplicatiilor suspecte, care au probleme cu browserul web Google Chrome. Utilitarul de curatare de asemenea permite resetarea setarilor browserului la valorile implicite.

Chrome Cleanup Tool Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Google
Freeware (gratuit)
4.3 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Romana / Engleza
26/01/2016

Red Download Button

Descrierea programului

Chrome Cleanup Tool (fostul Software Removal Tool pentru Google Chrome) – utilitar gratuit, care permite restaurarea browserului Google Chrome in cazul unor probleme.

Porneste utilitarul de curatare Chrome pentru a verifica calculatorul de prezenta programelor, care sunt considerate de catre Google “suspecte” sau “dupa cum se stie, provoaca probleme in Chrome”, pentru a le elimina in caz de detectie.

Dupa eliminarea completa, Chrome Cleanup Tool va porni browserul Chrome din comanda chrome://settings/resetProfileSettings, care va solicita resetarea tuturor setarilor Chrome. Apasa “Reseteaza” pentru a readuce Google Chrome la setarile implicite, sau pur si simplu inchide fereastra, pentru a salva setarile.

IMPORTANT! Daca ai ales, ca setarile browserului sa fie restabilite la valorile implicite, pagina de pornire, pagina Fila noua si motorul de cautre vor fi resetate, extensiile vor fi dezactivate si fixarea filelor va fi anulata. De asemenea, vor fi sterse alte date temporare si memorate in cache, cum ar fi cookie-urile, continutul si datele despre site-uri.

Google nu ofera multe informatii despre, ce elimina Chrome Cleanup Tool. Cu toate acestea, Google sustine ca utilitarul elimina programe, care “nu este un caz tipic de malware”. Astfel, utilizarea utilitarului poate fi utila, chiar daca deja ai pornit scanarea antivirus.

Chrome Cleanup Tool
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *