Bitdefender USB Immunizer


Bitdefender USB Immunizer – protectie simpla si gratuita impotriva virusilor de tip autorun. Utilitarul previne infectia calculatorului impotriva mediilor detasabile (stick usb, memorii flash), care  folosesc atacuri de tip autorun.

 Bitdefender USB Immunizer Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Bitdefender
Freeware (gratuit)
3,9 MB
8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
7/20/2013

Red Download Button

Descrierea programului

De-a lungul anilor virusii autorun sunt parte integrata a amenintarilor electronice cu reprezentanti cunoscuti, cum ar fi Trojan.Autorunlnf, vierme Conficker (Win32.Worm.Downadup) sau Worm.Autorun.VHD.

Prezentat inca in epoca Windows XP pentru a facilita instalarea programelor de pe CD-ROM pentru utilizatorii neexperimentati, functia autorun a devenit rapid obiectul infractorilor cibernetici pentru a infecta calculatorul.

Bitdefender USB Immunizer este un raspuns eficient la aceasta problema.

Acesta dezactiveaza virusii autorun, inainte ca acestea vor avea acces la calculator. Dupa instalare, Bitdefender USB Immunizer va monitoriza conectarea mediilor USB detasabile, si in timp real ii va neutraliza.

Daca ai conectat un stick USB cu virus de tip autorun, calculatorul nu va executa in mod automat programele malware, care se afla pe dispozitivul USB.

Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *