Bitdefender Safepay


Bitdefender Safepay – browser web izolat, pentru a efectua tranzactii online securizate. Ofera banking online securizat, protejand impotriva atacurilor de tip phishing.

Bitdefender Safepay Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Bitdefender
Gratuit / Premium de la 4,95$/saptamana
5,4 MB (instalare online)
8.1 / 8 / 7 / Vista 32|64-bit / XP
Engleza
08/01/2013

Red Download Button

Descrierea programului

Bitdefender Safepay – browser web securizat, pastreaza in siguranta toate datele financiare, cand deschizi paginile web a bancilor.

Nu trebuie sa-ti faci griji ca hackerii iti vor fura contul, numarul cardului de credit si conturilor bancare in timp ce folosesti banking online sau sistemul de plati din magazinele online.

Bitdefender Safepay, folosind mediu izolat (sandbox), ofera un nivel suplimentar de securitate pentru operatiunile de plata online, prevenind atacurile de tip phishing si furtul de identitate.

Caracteristici principale Bitdefender Safepay

Protejeaza internet banking si cumparaturile online
Foloseste tehnologia avansata cloud pentru a preveni frauda, phishing si malware. De asemenea, monitorizeaza tranzactiile online in regim 24/7, oferind efectuarea operatiunilor financiare in conditii de siguranta.

Blocheaza atacurile de tip phishing
Bitdefender Safepay verifica site-urile web vizitate de prezenta malware si incercarilor de tip phishing, de fiecare data cand ii accesezi, pentru a evita pericolul de pe site-uri legitime, dar recent compromise.

Protejeaza impotriva keylogger
Keylogger – software malitios, care monitorizeaza si trimite hackerilor combinatia tastelor apasate. Bitdefender Safepay detecteaza, blocheaza si ofera protectie impotriva keylogger si screenshot-uri automate de ecran.

Protectia in timpul utilizarii Wi-Fi Premium
In timpul conectarii la Internet prin Wi-Fi, Bitdefender Safepay protejeaza conexiunea fara fir impotriva accesului neautorizat si garanteaza ca datele tale vor ajunge in siguranta la destinatie.

Autoaparare sigura
Bitdefender Safepay – browser web de incredere, care include un mecanism de autoaparare pentru a preveni modificarile neautorizate a fisierelor si proceselor de pe calculator.

Lucreaza in paralel cu alti antivirusi
Bitdefender Safepay mareste protectia, oferita de programele antivirus. Programul este special conceput pentru a bloca amenintarile, care sunt orientate catre vulnerabilitatile de exploatare in timp ce se lucreaza cu datele financiare. Utilizeaza browser-ul web intr-un mediu cu nivel ridicat de risc.

Evaluarea de baza a securitatii calculatorului
Bitdefender Safepay ofera informatii generale despre nivelul de securitate a calculatorului, si avertizeaza despre amenintarile active.

Cerinte de sistem:

  • CPU: procesor 800 MHz (recomandat: Intel CORE 2 Duo (2 GHz) sau echivalent)
  • Memoria (RAM): 1 GB (recomandat: 1,5 GB pentru XP si 2 GB pentru Vista, 7 si 8)
  • 1 GB spatiu liber (recomandat: 2 GB)
Bitdefender Safepay
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *