Bitdefender Adware Removal Tool


Bitdefender Adware Removal Tool – utilitar portabil, detecteaza si elimiina de pe calculator diferite «programe potential periculoase» (PPP): bare de instrumente, aplicatii adware, plugin-uri nesigure pentru browser.

Bitdefender Adware Removal Tool Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Bitdefender
Freeware (gratuit)
41.8 MB
8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Server 32|64-bit
Engleza
10/24/2014

Red Download Button

Descrierea programului

Bitdefender Adware Removal Tool – scaner gratuit, permite testarea sistemului si eliminarea «programelor potential periculoase» PPP.

PPP include bare de instrumente publicitare, plugin-uri nesigure pentru browser, aplicatii adware, precum si programe, care reduc performanta sistemului si afecteaza activitatea normala.

Utilitarul este portabil si poate fi utilizat imediat dupa descarcare. Ruleaza fisierul descarcat, accepta acordul de utilizator si apasa ”Get Started”, pentru a incepe testarea sistemului pentru diferite tipuri de PPP.

Bitdefender Adware Removal Tool nu ofera nici o setare sau optiune pentru scanare. Verificarea dureaza cateva minute, in functie de numarul programelor instalate pe sistem – se verifica zonele tipice a programelor instalate. Dupa terminarea scanarii, in caz de detectare – se afiseaza o lista cu amenintari, in care poti selecta aplicatiile, pe care vrei sa le stergi.

Bitdefender Adware Removal Tool
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *