Bitdefender 60-Second Virus Scanner


Bitdefender 60-Second Virus Scanner – scaner antivirus rapid si simplu, care utilizeaza tehnologia cloud si proactiva pentru a detecta instantaneu virusi activi, care se ascund in computerul tau.

Bitdefender 60-Second Virus Scanner Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
BitDefender
Freeware (gratuit)
155 KB (instalare online)
8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
04/12/2013

Descrierea programului

Bitdefender 60-Second Virus Scanner – scaner antivirus rapid si simplu, care analizeaza computerul pentru infiltrarile malware active folosind motorul de scanare proactiv si tehnologia cloud de scanare.

Aplicatia are nevoie de 60 de secunde, pentru a finaliza procesul de scanare a sistemului, ceea ce si este specificat in denumirea sa. Scanerul este compatibil cu alte aplicatii antivirus si necesita un minim de resurse din sistem.

La terminarea scanarii computerului, Bitdefender 60-Second Virus Scanner ofera un raport, care arata posibile probleme in securitatea sistemului.

Caracteristici principale Bitdefender 60-Second Virus Scanner

Gratuit si usor de instalat
Bitdefender 60-Second Virus Scanner – gratuit si simplu in utilizare, care utilizeaza tehnologii avansate pentru scanare, ca sa te avertizeze despre virusii activi, care se ascund in computerul tau.

Scanare proactiva discreta
Cu tehnologia Bitdefender Autopilot, 60-Second Virus Scanner efectueaza in fundal automat toate procesele de scanare – in acest timp poti face alte lucruri pe computerul tau.

Verificare instantanee si rapoarte saptamanale
Aplicatia utilizeaza scanarea “cloud” pentru a detecta programe si amenintari malware in mai putin de 60 de secunde, si ofera informatii cu privire la starea de securitate a sistemului si aplicatii terte (anti-spyware, firewall).

Tehnologii cloud
Bitdefender 60-Second Virus Scanner foloseste tehnologia cloud pentru scanare. Fara a afecta resursele sistemului, aplicatia este compatibila cu orice alta aplicatie antivirus.

Protectia avansata a computerlui
Chiar daca ai deja instalat un antivirus, scanerul ofera control suplimentar pentru computerul tau. Aceasta aplicatie gratuita adauga nivel suplimentar de protectie cumputerului tau.

Bitdefender 60-Second Virus Scanner
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *