AppGuard


AppGuard – protectia antivirus proactiva, blocheaza amenintarile “zero-day” – virusi si programe malware noi si necunoscute. Utiitarul de la Blue Ridge Network ofera protectie suplimentara fara scanare si actualizari.

AppGuard Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Blue Ridge Networks
Versiunea de proba (10 zile)
20.8 MB
8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
3/5/2014

Red Download Button

Descrierea programului

AppGuard – produs revolutionar, blocheaza virusi si programe malware – chiar si amenintarile “zero-day”.

Dezvoltat de Blue Ridge Network folosind securitatea cibernetica patentata, AppGuard ofera protectia proactiva fara scanare si actualizari. Utilitarul izoleaza codul malitios, permitand munca la calculator, utilizarea banking online si navigarea pe Internet.

AppGuard in prezent este disponibil doar pentru calculatoare Windows. O licenta AppGuard (pe viata) este conceputa pentru a proteja un singur calculator.

Caracteristici principale AppGuard

AppGuard previne infectia malware, cand utilizatorii pe calculator:

  • Viziteaza site-uri compromise
  • Deschid fisiere malware atasate in e-mail
  • Conecteaza medii USB infectate
  • Deschid documente infectate (pdf, xls, doc, etc.)
  • Deschid fisiere multimedia infectate (jpg, avi, etc.)
  • Utilizeaza aplicatii, care necesita patch-uri de securitate

Avantaje principale AppGuard

AppGuard lucreaza impreuna cu antivirusul principal pentru a spori protectia impotriva atacurilor “zero-day”. Programe necunoscute, care sunt utilizate de virusi, troieni si alte amenintari nu vor putea fi rulate, iar cele care ruleaza nu vor putea modifica zonele critice din sistem.

Instalarea AppGuard este simpla, necesita repornirea calculatorului. Pe ecranul prinicpal se afla un slider, cu care poti controla nivelul de siguranta. Implicit este setat modul mediu (Medium), in acest caz programele selectate pot instala actualizari. Activand modulul de protectie sporita (Locked Down) va fi interzis rularea si actualizarea oricarui program descarcat de pe Internet. Daca vrei sa instalezi un program nou si sa permiti actuaizarea, va trebui sa reduci nivelul de securitate, selectand modulul «Instalarea» (Install).

AppGuard
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *