9-lab Removal Tool Beta*


9-Lab Removal Tool – scaner antivirus gratuit, permite detectarea si eliminarea amenintarilor cunoscute si necunoscute, precum si chei de registru malitioase ascunse in sistem.

9-lab Removal Tool Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
9-lab Corporation
Freeware (gratuit)
6.0 MB / 5.9 MB (x64)
8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
03/30/2015

Red Download Button

*Atentie! Versiunea Beta poate functiona instabil. Conceput doar pentru utilizatorii avansati.

Testarea Beta – utilizarea intensiva versiunii aproape terminate pentru identificarea numarului maxim de erori pentru eliminarea ulterioara inainte de lansarea finala.

Descrierea programului

9-Lab Removal Tool – utilitar de securitate multifunctional, permite detectarea profesionala si eliminarea de virusi, rootkit, amenintari ascunse si chei de registru malware, care sunt ascunse in sistem.

Scanerul antivirus nu incetineste functionarea calculatorului.

Utilitarul este compatibil cu toate sistemele de operare Windows, precum si alte programe antivirus.

Actualizarile reguate a bazelor de date si modulelor euristice ofera protectie impotriva noilor amenintari.

Caracteristici principale 9-lab Removal Tool

• Protectia completa impotriva tuturor amenintarilor cibernetice
Scanerul include setari suplimentare, utilizeaza cele mai recente tehnologii euristice pentru identificarea programelor malware necunoscute, include caracteristici avansate pentru eliminarea programelor spyware si poate recunoaste drivere si servicii ascunse, care sunt incarcate in timpul pornirii sistemului.

• Actualizari regulate modulelor si bazei de date
Baza de date si module euristice sunt actualizate in mod regulat, ceea ce permite protejarea calculatorului impotiva celor mai noi amenintari malware.

• Utilitar de securitate gratuit pentru protejarea sistemului
9-Lab Removal Tool – scaner antivirus, care este complet gratuit, fara taxe ascunse si propuneri neasteptate de a investi fonduri suplimentare pentru dezvoltarea proiectului.

• Compatibil cu PC-uri bazate pe Windows
Chiar daca utilizatorul are calculator vechi, 9-Lab Removal Tool va functiona fara probleme pe acel sistem. Singura cerinta pentru Windows XP, Vista, 7 si 8 este actualizarea la cel mai recent pachet Service Pack.

• Compatibil cu alte programe antivirus
9-Lab Removal Tool poate fi utilizat ca o protectie suplimentara pentru protectia principala. 9-Lab contrazice mitul ca doua programe antivirus nu pot fi utilizate in acelasi timp. Dezvoltatorii au facut totul pentru a asigura functionarea 9-Lab Removat Tool in asa fel, incat scanerul sa fie compatibil cu alte programe de securitate.

• Nu incetineste performanta calculatorului
Utilitarul 9-Lab Removal Tool este un scaner antivirus la cerere, astfel nu va crea procese ascunse, care incetinesc sistemul.

9-lab Removal Tool Beta*
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *