Verifica parola cu ajutorul Kaspersky Secure Password Check


«Kaspersky Lab» a lansat un instrument-web interesant Kaspersky Secure Password Check, care iti va arata cat timp are nevoie un hacker pentru a sparge parola ta prin metoda “forta bruta” (brute force) pe un calculator cu o configuratie medie.

 Kaspersky Secure Password Check

Interesant, instrumentul gratuit evidentiaza punctele slabe in fraza parolei. De exemplu, utilizatorii vor fi avertizati cu privire la caractere repetate, secvente tastaturii si parole sau cuvinte comune, char daca parola este puternica.

Kaspersky Secure Password Check compara timpul necesar pentru a sparge parola cu diferite sarcini. De exemplu, parola poate fi sparta in timp ce vei merge un kilometru, sau vei face o calatorie lunga pe al tau Ferrari.

Acest instrument este destinat doar pentru scopuri informative. Parolele testate nu sunt adunate si pastrate de catre «Kaspersky Lab».

In timp ce instrumentul este util, exista si alt aspect important. Nu poti verifica parola ta adevarata in prezenta altor persoane, deoarece aceasta este afisata sub forma de text simplu (in loc de puncte), cand o introduci.

Asa ca nu uita sa setezi afisarea parolei prin “stelute”, astfel la birou sau intr-un loc public vei risca sa dai parola ta celor care trec pe langa.

Pana la urma cat timp va lua hackerilor pentru a sparge parola ta? Verifica cu ajutorul Kaspersky Secure Password Check.

Verifica parola cu ajutorul Kaspersky Secure Password Check
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *