Trei motive pentru a-ti proteja dispozitivul Android


Ai cumparat o tableta sau smartphone nou? Felicitari! Potrivit rapoartelor analistilor, cu probabilitate de 80% pe noul tau dispozitiv ruleaza sistemul de operare Android, care domina piata mondiala, si mai ales piata din Romania. Functiile dispozitivelor Android sunt nelimitate, iar numarul de jocuri si aplicatii in magazinul de aplicatii Google Play cu incredere se apropie de un milion. Printre acestea se numara si Kaspersky Internet Security pentru Android, iar eu recomand sa-l instalezi pe smartpone-ul sau tableta printre primii. Pentru asta exista trei motive.

Trei motive pentru a-ti proteja dispozitivul Android

  • Chiar daca nu cunosti nimic despre virusi si tot felul de amenintari online, smartphone-ul tau poate fi furat. Kaspersky Internet Security pentru Android include functia antifurt, cu care poti gasi smartphone-ul pe o harta, sa-l blochezi, sa pornesti sirena, sa fotografiezi hotul, – cu alte cuvinte, sa reactionezi, in cazul in care smartphone-ul dintr-o data a disparut. Comenzile catre dispozitiv pot fi trimise prin intermediul unui panou de control online sau prin SMS.
  • In lumea mobila, sistemul de operara Android este tinta numarul unu pentru creatorii de virusi. Dintre toate tipurile de malware mobile cunoscute 98% sunt create pentru Android, iar in jumatate de an a acestui an sunt create mai mult decat in tot anul trecut. Acest fapt se explica foarte simplu, de pe smartphone se pot fura banii victimei, numarul de smartphone este foarte mare, iar proprietarii lor adesea sunt nepasatori si nu cunosc faptul ca protectia antivirus este foarte importanta.
  • Este gratuit si simplu. Poti sa protejezi smartphone-ul gratus de virusi si furt. Aceeasi versiune a Kaspersky Internet Security pentru Android functioneaza foarte bine pe smartphone si tableta, ajustand interfata si posibilitatile dupa dispozitivul tau. De exemplu, doar pe smartphone va functiona functia de a bloca mesaje SMS si lista neagra a apelurilor nedorite. Pentru o mica taxa se vor activa functii suplimentare, cum ar fi scanarea aplicatiilor in timp real si ascunderea informatiilor confidentiale de persoane straine, cu toate acestea, antivirusul si antifurtul functioneaza perfect si in versiunea gratuita.

Sursa: Kaspersky

Trei motive pentru a-ti proteja dispozitivul Android
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *