Review Windows ISO Downloader


Windows ISO Downloader – un program gratuit, care permite descarcarea imiginilor ISO oficiale a sistemelor de operare Windows de pe servere Microsoft, inclusiv Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 si Windows 10 Insider Preview.
Descarcarea imaginilor ISO a sistemului de operare, care deja este instalat si utilizat pe dispozitive, este o metoda excelenta pentru a reinstala sau restaura sistemul.

Microsoft din motive necunoscute a complicat procesul de descarcare imaginilor ISO actuale in prezent.

Review Windows ISO Downloader

Utilizatorul trebuie sa acceseze rubricile interioare a site-ului Microsoft pentru a cauta link-uri directe pentru imagini.

Una dintre cele mai bune metode este oferita pe site-ul Microsoft Techbench, doar ca aceasta metoda ofera descarcari pentru cel mai recent sistem de operare Windows 10.

Windows ISO Downloader

Review Windows ISO Downloader

Windows ISO Downloader – un program gratuit pentru Windows, conceput pentru descarcarea usoara a imaginilor ISO Windows. Programul afiseaza o lista cu sisteme de operare disponibile, pentru care pot fi descarcate imaginile ISO. In momentul de fata acestea sunt Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 si Windows 10 Insider Preview. Dupa selectarea sistemului dorit utilitarul afiseaza un formular similar cu site-ul Techbench.

Nota: Windows ISO Downdoader nu trebuie instalat, pentru functionare necesita Microsoft .NET Framework 4.6.1.

In primul rand, selecteaza versiunea, pe care doresti sa o descarci. Posibilitatea alegerii initial iti poate da batai de cap, mai ales daca nu stii sigur care este versiunea necesara.

Review imaginilor disponibile pentru descarcare:

  • Windows 7 SP1: Starter, Home Basic, Home Premium, Professional, Ultimate
  • Windows 7 SP1 N / K / KN: ca si mai sus
  • Windows 8.1: Windows 8.1, Single Language (pentru o singura limba), Professional LE
  • Windows 8.1 N / K / KN: ca si mai sus
  • Windows 10 Threshold 1: Windows 10, Single Language (pentru o singura limba), Education, N, Education N, KN, Education KN, China Not Genuine.
  • Windows 10 Threshold 2: ca si mai sus
  • Windows 10 Threshold 2 Updated: ca si mai sus
  • Windows 10 Insider Preview: Client Insider Preview, Enterprise VL Insider Preview, Education Insider Preview, Core Single Language Insider Preview, China Only Insider Preview
  • Windows 10 IOT Insider Preview

Dupa selectarea versiunii dorite, se va solicita selectarea limbei.

Lista contine toate limbile suportate de versiunea sistemului de operare. Dupa aceasta etapa programul va afisa link-uri de descarcare pentru versiunea Windows pe 32 de biti si 64 de biti.

Review Windows ISO Downloader

Descarcarea poate incepe direct din aplicatie, apasand butonul de descarcare. De asemenea, exista posibilitatea de a copia link-ul de descarcare in clipboard.

Acest link poate fi folosit in managere de descarcare de la parti terte. Deoarece fisierele de descarcare sunt destul de mari, folosirea unui manager de descarcare este o solutie rezonabila.

Windows ISO Downloader poate fi descarcat de pe site-ul nostru. Programul va fi o alternativa excelenta pentru descarcarea manuala a imaginilor ISO de pe site-ul Microsoft Techbench.

Traducere Antivirus-Free.ro. Sursa gHacks

Review Windows ISO Downloader
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *