Produsele Bitdefender 2017 au fost lansate


Noile versiuni programelor de securitate Bitdefender Antivirus Plus 2017, Bitdefender Internet Security 2017, Bitdefender Total Security 2017 au devenit disponibile pentru descarcare. Sa analizam imbunatatirile si modificarile principale.

Produsele Bitdefender 2017 au fost lansate

Noile versiuni a produselor Bitdefender pot fi descarcate de pe site-ul nostru:

Interfata imbunatatita in versiunea pentru Windows

Produsele Bitdefender 2017 au fost lansate

 • Noua interfata imbunatateste gradul de utilizare a produsului. Aceasta este oferita „in 2 click-uri” pentru toate modulele principale a programului si pentru informatii actuale despre amenintarile blocate pe dispozitiv.
 • Imbunatatit raspunsul si viteza interfetei.
 • Functia Safepay a primit umbunatatiri semnificative, acum interactiunea cu Safepay este asemanatoare cu un browser obisnuit.

Protectia sporita

Produsele Bitdefender 2017 au fost lansate

 • Protectia completa a datelor – protectia impotriva tuturor tipurilor de amenintari: virusi, troieni, viermi de Internet, criptarea, amenintari de tip zero-day, rootkits si spyware.
 • Monitorizarea proactiva a amenintarilor – pentru monitorizarea aplicatiilor se utilizeaza o tehnologie inovatoare de detectie comportamentala. Daca Bitdefender detecteaza o activitate suspecta, acesta imediat ia masuri de securitate.
 • Protectia impotriva criptarii – protejeaza fisiere, albume de familie si documente contra criptarii si accesarii in vederea unor recompense. Protectia integrata impotriva criptarii previne accesul neautorizat la fisierele utilizatorului din partea programelor malware.
 • Mediu de recuperare Rescue Mode – unele amenintari complexe, cum ar fi rootkit-uri, trebuie eliminate inainte de incarcarea sistemului Windows. Cand Bitdefender detecteaza astfel de amenintari, acesta reporneste calculatorul in mediul de recuperare pentru a curata si restaura sistemul.
 • Protectia puternica impotriva amenintarilor de tip phishing – Bitdefender detecteaza si blocheaza site-urile web, care pretind a fi sigure, pentru a fura date personale, parole conturilor si numere cardurilor de credit.
 • Protectia eficienta impotriva fraudelor – sistemul avansat de filtrare notifica cand se incearca accesarea site-urilor frauduloase, in special cazino-online, site-uri pentru adulti, site-uri piramidelor financiare, etc.
 • Navigarea in conditii de siguranta – Bitdefender blocheaza site-urile malware cunoscute.
 • Scanarea vulnerabilitatilor – efectueaza scanarea gaurilor de securitate si vulnerabilitatilor intr-un singur click. Bitdefender detecteaza aplicatii neactualizate si vulnerabile, patch-uri Windows care lipsesc si setari potential nesigure. Bitdefender verifica sa nu existe brese de securitate si vulnerabilitati in reteaua Wi-Fi si ofera o experienta de navigare mai sigura folosind protectia hotspot pentru Bitdefender Safepay.
Produsele Bitdefender 2017 au fost lansate
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *