Prezentare Avast Antivirus Nitro Update


Antivirus Avast cu tehnologia Nitro Update. Imbunatatiri si modificari principale in produsele de securitate Avast.
Noile versiuni antivirusului Avast Nitro Update pot fi descarcate chiar acum de pe site-ul nostru, folosind link-urile de mai jos:

Avast Free Antivirus
Avast Pro Antivirus
Avast Internet Security
Avast Premier Antivirus

Caracteristici noi

Programele antivirus, care sunt utilizate si apreciate in intreaga lume, au primit o actualizare semnificativa. Avast Nitro Update imbunatateste viteza de lucru, simplifica interactiunea si ofera protectie sporita. Noua actualizare ofera protectie mai buna impotriva hackerilor si programelor periculoase fara a compromite performanta.

Prezentare Avast Antivirus Nitro Update

Avast Antivirus Nitro Update identifica si analizeaza amenintarile in spatiul cloud, fara a consuma resursele procesorului. Ca rezultat, calculatorul economiseste capacitatea, care poate fi utilizata pentru sarcini necesare.

Avast Antivirus Nitro Update reprezinta o tehnologie noua CyberCapture, care ofera detectie mai buna a amenintarilor si analiza acestora. In timp ce imaginea securitatii se schimba mereu, iar amenintarile sunt din ce in ce mai complexe, necesitatea unor mecanisme pentru a confrunta cele mai recente amenintari este foarte importanta. Noua functie CyberCapture ruleaza in cloud si ofera protectie suplimentara impotriva obiectelor necunoscute. Fara a astepta actualizari noi, fisiere suspecte sunt trimise in laboratorul de securitate Avast pentru o analiza in timp real, ceea ce asigura protectie sporita impotriva amenintarilor noi si necunoscute.

Avast Antivirus Nitro Update include si functia imbunatatita “Securitate Retea Personala”, care permite protejarea nodului principal al retelei de la domiciliu – router. “Securitate Retea Personala” scaneaza toate dispozitivele conectate la router, inclusiv imprimanta, smart TV si camera web, si detecteaza diferite tipuri de vulnerabilitati, precum si atacuri-CSRF directe asupra routerului. Masurile suplimentare de securitate contribuie la o protectie sporita a activitatii online, cum ar fi Internet Banking si cumparaturi online.

In plus, Avast a imbunatatit performanta browserului SafeZone, care acum este oferit cu toate produsele Avast. Noul browser actualizat permite vizitarea site-urilor in conditii de siguranta, iar securitatea si confidentialitatea maxima se realizeaza prin crearea unor sesiuni izolate in timpul deschiderii site-urilor institutiilor financiare.

Instrumentul Avast Cleanup a devenit complet autonom si poate fi instalat separat de antivirusul Avast. Produsul a primit o interfata actualizata si este conceput pentru curatarea fisierelor nedorite, istroricul browserului si obiectelor temporare. Instrumentul ofera un algoritm puternic intelectual pentru a detecta fisiere nedorite.

Rezumat

Dezvoltarea rapida a amenintarilor necesita o protectie mai rapida si mai sigura in timp real. Avast Nitro Update pentru linia produselor Avast aduce o noua era de actualizari compacte, care se incarca mai repede si consuma mai putine resurse.

Utilizatorii primesc protectie imbunatatita datorita noilor tehnologii de securitate, in special CyberCapture si browser SafeZone cu o protectie imbunatatita a datelor personale.

Prezentare Avast Antivirus Nitro Update
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *