Noua generatie a produselor antivirus G DATA 2019


Produsele antivirus G DATA Total Security 2019, G DATA Internet Security 2019 si G DATA Antivirus 2019 protejeaza dispozitive digitare prin utilizarea tehnologiilor de securitate de ultima generatie.

Noile solutii de securitate G DATA Generation 2019 garanteaza, ca utilizatorii calculatoarelor Windows pot face cumparaturi online, vizita pagini web si juca jocuri online. Tehnologiile inovatoare ofera protectie impotriva tuturor amenintarilor.

G DATA Total Security 2019, G DATA Internet Security 2019 si G DATA Antivirus 2019 sunt disponibile pentru descarcare de pe site-ul nostru.

Mai multa protectie cu ajutorul tehnologiilor proactive

Specialistul in securitatea informatica de la G DATA Software, Tim Berghoff noteaza:

Tehnologiile digitate sunt profund integrate in viata noastra. Din pacate, usurinta utilizarii este insotita de riscuri crescute pentru utilizatori.

La fiecare minut detectam noua tipuri de programe malware, care incearca sa copieze si sa cripteze datele, ulterior cerand o rascumparare.

Problema consta in faptul, ca este greu sa distingem o aplicatie sigura pentru criptare de un program malware. Protectia semnaturilor nu este potrivita pentru cresterea rapida a internetului. Prin urmare sunt necesari tehnologii proactive a generatiei urmatoare, care pot oferi protectie impotriva amenintarilor necunoscute.

Dezvoltatorii programelor malware in mod constant incearca sa neutralizeze protectia antivirus prin introducerea noilor tehnologii. In ultimii ani a crescut numarul amenintarilor malware. Pentru a face fata noilor provocari, G DATA a implementat o imbunatatire a protectiei prin utilizarea interfetei de scanare pentru prezenta programelor malware (Anti Malware Scanning Interface, AMSI). Aceasta tehnologie analizeaza dinamic comenzile generate de scripturi, si poate opri cele mai noi amenintari.

Performanta imbunatatita

Cresterea securitatii IT si imbunatatirea performantei datorita tehnologiei eficiente – este reteta, implementata in G DATA Generation 2019. Numarul cererilor a fost redus si inlocuit cu un sistem automat de luare a deciziilor. In plus, programele malware in browser web acum sunt detectate mai eficient prin imbunatatirea plugin-urilor. G DATA se bazeaza pe compararea adreselor URL, detectate in browser, cu datele din propriul spatiu de stocare din cloud. Aceasta tehnologie impiedica manipularea traficului criptat.

Gestionarea simplificata a licentelor

Clientii G DATA primesc cele mai actuale informatii. Noua interfata de pe poartalul My G DATA ofera o administrare mai usoara a licentelor. Clientii G DATA pot gasi rapid si usor toate actiunile necesare: extinde licenta, pune o intrebare sau contacta suportul G DATA.

Garantia G DATA: datele sunt stocate in Europa

G DATA utilizeaza cele mai inalte standarde de securitate, asigurand ca toate datele raman exclusiv in Europa. In plus, solutiile G DATA nu contin backdoors pentru servicii de informatii sau alte autoritati.

Protectia Bitcoin

G DATA protejeaza impotriva furtului monedei digitale, cum ar fi Bitcoin. Propria tehnologie BankGuard a fost reproiectata pentru a proteja monede digitale Bitcoin si Ethereum.

Actualizarea gratuita pentru clientii G DATA

Clientii G DATA, care detin licenta valabila, poti trece la produsele Generation 2019 si descarca ultima versiune de pe site-ul dezvoltatorului.

G DATA Generation 2019: protectia pentru utilizatorii de Internet

 • G DATA Total Security 2019 creat pentru utilizatori, care vor sa obtina cat mai mult – cea mai buna protectie pe Internet si usurinta de utilizare exeptionala.
 • G DATA Internet Security 2019 – cea mai puternica tehnologie antivirus intr-o singura solutie.
 • G DATA Antivirus 2019 lucreaza in fundal pentru a mentine clientii in siguranta, cand joaca jocuri, viziteaza resurse online sau fac cumparaturi pe Internet.

Functii principale G DATA Generation 2019

 • Protectia sporita cu impact minim asupra calculatorului.
 • Protectia antivirus cu tehnologia premiata Doublescan.
 • Actualizarea bazei de date la fiecare ora pentru o protectie maxima.
 • Tehnologia BankGuard pentru Internet Banking si cumparaturi online
 • Scanarea automata hard disk-urilor externe si stick-urilor USB.
 • Protectia impotriva exploit pentru a elimina gaurile de securitate.
 • Firewall puternic blocheaza atacurile hackerilor (G DATA Internet Security si Total Security).
 • Protectia monedei digitale.
 • Control parental pe baza grupului de varsta (G DATA Internet Security si Total Security).
 • Antispam filtreaza emailurile publicitare nedorite.
 • Protectia impotriva phishing utilizand monitorizarea corespondentei email.
 • Backup automat al datelor pe mediu de stocare local sau extern (G DATA Total Security).
 • Manager de parole pentru acces securizat la date (G DATA Total Security).
 • Controlul accesului blocheaza dispozitive neautorizate (G DATA Total Security).

Sursa: G Data

Noua generatie a produselor antivirus G DATA 2019
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *