Norton Security a primit suport pentru Windows 10 Fall Creators Update


Noua versiune 22.11.0 antivirusului Norton Security a primit protectie sporita impotriva amenintarilor de tip rasnomware si suport pentru actualizarea viitoare Windows 10 Fall Creators Update.
Norton Security pentru Windows in versiunea 22.11.0 a primit urmatoarele imbunatatiri:

  • Protectia euristica impotriva ransomware: adaugat un nou nivel de protectie pentru monitorizarea si blocarea comportamentului, similar cu comportamentul amenintarilor cum ar fi ransomware.
  • Integrarea in Centrul de securitate Windows Defender: afisarea starii de protectie antivirusului si firewallului in noul Centru de securitate Windows Defender viitoarei actualizari Windows 10 Fall Creators Update (Redstone 3).

Antivirusul Norton Security Premium, care include functia de backup, a primit imbunatatiri suplimentare:

  • Backup pentru versiune: cand fisierul se modifica si noua versiune ajunge in backup, utilizatorul acum poate vizualiza si restabili versiunile anterioare a fisierului.
  • Acum Online este locatia implicita in setul de backup (al doilea set de backup).

Cum fac actualizarea la versiunea 22.11.0.41

Porneste LiveUpdate din meniul Securitate pentru a descarca actualizarea. Actualizarile sunt livrare treptat pentru toti utilizatorii si pot ajunge in cateva zile (pentru vesiunile in limba engleza) si cateva saptamani (pentru versiunea in limba romana).

In conformitate cu practica obisnuita, dezvoltatorii livreaza treptat patch-urile pentru clienti. Patch-ul lansat initial este disponibil pentru utilizatorii alesi la intamplare pentru a monitoriza informatiile despre orice problema a noii versiuni. Dupa ce se va confirma eficienta patch-ului, dezvoltatorii il vor pune la dispozitia tuturor clientilor.

Descarca Norton Security

Norton Security a primit suport pentru Windows 10 Fall Creators Update
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *