Mi s-a virusat adresa de e-mail pe Yahoo!


In cazul in care dintr-o data ti-au disparut toate mesajele si contactele din contul Yahoo!, exista o posibilitate de recuperare.

In unele cazuri este posibila recuperarea mesajelor e-mail sterse sau pierdute. Cu toate acestea, recuperarea nu este garantata, si pentru recuperare exista un interval de timp limitat.

Inainte de a trece la recuperarea corespondentei e-mail, citeste cu atentie urmatoarele informatii:

  • Poti recupera doar mesaje, pierdute in urma cu nu mai mult de 48 de ore.
  • Recuperarea sigura nu este garantata.
  • Nu pot fi recuperate mesaje concrete, mesaje pentru o anumita perioada de timp (saptamana sau luna) sau de la o zi la alta.
  • In procesul de recuperare masajele mai noi sunt sterse definitiv. In timpul recuperarii cutia postala revine la forma exacta, pe care a avut-o cand avea mesaje pierdute. Toate mesajele, trimise si primite dupa acest moment vor fi sterse si nu pot fi recuperare. Deoarece serviciile Mail si Messenger sung legate, acest lucru este valabil si pentru toate mesajele instant, trimise sau primite dupa momentul de recuperare: sunt eliminate.
  • Inainte de a trece la recuperare fa copie de rezerva a tuturor mesajelor trimise sau primite in ultimele 48 de ore, pe care doresti sa le pastrezi.

Nota. Arhiva jurnalului in Yahoo Messenger (versiunea 10 sau anterioara) si Yahoo Messenger pentru Mac nu poate fi recuperare cu aceasta modalitate.

In cazul in care luand in considerare toate cele spuse mai sus vrei sa incerc recuperarea, completeaza acest formular (necesita logare la cont).

Mi s-a virusat adresa de e-mail pe Yahoo!
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *