CyberCapture – Avast Antivirus Nitro Update 4


CyberCapture – functia inovatoare Avast Antivirus Nitro Update, permite detectarea fisierelor necunocute, care pot fi periculoase si analiza acestora in timp real.
Durata medie de viata a programelor periculoase este de cateva ore. Multi dezvoltatori al programelor periculoase utilizeaza tehnica poliformism, cand un program periculos incearca sa infecteze dispozitivul unui utilizator, si apoi se modifica inainte de a alege alta tinta. Atacurile cibernetice au devenit o afacere profitabila pentru infractori, si pentru a obtine un beneficiu maxim, infractorii cibernetici se axeaza pe campanii rapide care vizeaza un numar mare de victime intr-o perioada scurta de timp. Noua tehnologie CyberCapture in Avast Free Antivirus, Avast Pro Antivirus, Avast Internet Security si Avast Premier Antivirus permite rezolvarea acestei probleme.

Functia CyberCapture

CyberCapture - Avast Antivirus Nitro Update

CyberCapture – o caracteristica inovatoare, permite detectarea fisierelor necunoscute, care pot fi periculoase si le analizeaza in timp real. Daca tehnologiile vechi lucrau local pe calculatorul utilizatorului, CyberCapture lucreaza in spatiul cloud.

In timpul dezvoltarii CyberCapture prioritate deosebita s-a acordat minimizarii timpului intre detectarea unui obiect suspect si identificarea amenintarii. CyberCapture ofera un niver avansat de protectie, permitand identificarea rapida a fisierelor necunoscute.

CyberCapture – scaner inteligent de fisiere in cloud. In loc de a se baza pe semnaturi, CyberCapture izoleaza fisiere necunoscute intr-un mediu izolat si se conecteaza automat la laboratorul de analiza Avast. Ca rezultat, se realizeaza o analiza rapida, asigurand protectie impotriva celor mai noi programe periculoase.

Pentru a analiza fisierul Avast filtreaza locurile false a codului si redirectionarile, care adesea sunt folosite de catre dezvoltatorii programelor periculoase. CyberCapture poate detecta comenzi binare pentru a intelege instructiunile ascunse. In timp ce CyberCapture analizeaza fisierul, utilizatorul il poate folosi pana la finalizarea analizei, desi nu se recomanda.

Dupa terminarea verificarii, Avast ofera utilizatorului informatia, in care se specifica daca fisierul este sau nu este o amenintare.

Noile versiuni antivirusului Avast Nitro Update cu tehnologia CyberCapture pot fi descarcate de pe site-ul nostru:

Avast Free Antivirus
Avast Pro Antivirus
Avast Internet Security
Avast Premier Antivirus

CyberCapture – Avast Antivirus Nitro Update
4.7 (93.33%) 6 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 gânduri despre “CyberCapture – Avast Antivirus Nitro Update

 • Laurentiu

  Eu folosesc varianta BUSINESS FREE intr-o retea mica. Si sunt foarte multumit.

  “Q: Will Nitro be pushed out to Avast for Business Free clients to replace current AV?
  A: All Avast for Business editions get the Nitro update. Also Avast for Business clients will follow the monthly release cycle. New versions of Management console is updated biweekly. The Nitro client update is planned to be in mid of July.”

  • Alex (Antivirus-Free.ro) Autor articol

   Fara a vedea ce anume iti solicita procesorul imi este cam greu, dar hai sa incercam…
   1. Du-te la dezinstalarea programelor din Panoul de control, selecteaza Avast si selecteaza Dezinstalare/Modificare
   2. In fereastra aparuta debifeaza urmatoarele:
   – Browser protection
   – Avast SecureLine
   – Secure Virtual Machine (daca este prezent)
   – Cleanup (daca nu-l utilizezi)
   – Secure DNS (daca este prezent)
   – SafeZone (daca nu-l utilizezi)
   3. Confirma totul si reporneste calculatorul.
   4. Deschide Avast si undeva prin setari dezactiveaza:
   – Use intelligent stream scanning
   – Script scanning

   Acest lucru va elimina cateva caracteristici noi, iar nivelul de protectie Avast va ramane acelasi.