Cum functioneaza ZoneAlarm Advanced Real-Time Antivirus


Compania Check Point a povestit, cum functioneaza protectia cloud ZoneAlarm Advanced Real-Time Antivirus – functia noua, aparuta in linia de produse ZoneAlarm 2015.

Mai mult de 315 000 de noi amenintari sunt descoperite in fiecare zi, si acest lucru nu este practic pentru programul antivirus de pe calculator sau laptop – se actualizeaza cu aceeasi viteza, afectand negativ performanta calculatorului. Cu ZoneAlarm Advanced Real-Time Antivirus vei fi protejat impotriva celor mai noi amenintari, chiar daca antivirusul de pe calculator inca nu s-a actualizat pana la ultimele semnaturi.

Functionarea antivirusului in cloud

Amenintarile noi, care incearca sa ajunga pe calculator, sunt blocate datorita componentei ZoneAlarm Advanced Real-Time Antivirus, care verifica in mod constant fisierele, utilizand baza de date actualizata din cloud. Aceasta protectie in timp real detecteaza si blocheaza noile amenintari in cloud, inainte de a putea ajunge pe calculator. In imaginea de mai jus este aratat cum ZoneAlarm Advanced Real-Time Antivirus protejeaza calculatorul impotriva amenintarilor noi.

Cum functioneaza ZoneAlarm Advanced Real-Time Antivirus

Deoarece amenintarile pot ajunge pe calculator din online sau offline (de exemplu de pe stick USB), utilizarea programului antivirus, care ofera protectie pe baza tehnologiei cloud si local, imbunatateste securitatea generala a calculatorului.

Protectia cloud in timp real este disponibila doar in solutiile ZoneAlarm Extreme Security, ZoneAlarm Internet Security Suite si ZoneAlarm Antivirus & Firewall.

Utilizatorii antivirusului gratuit ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall pot utiliza doar protectia bazei de date locale (actualizari automate sunt disponibile 1 data pe zi).

Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *