Cum aleg un serviciu de hosting pentru site 1


Creand o resursa, putin cine se intreaba, ce furnizor de hosting sa aleg. De fapt, chiar cu aceasta intrebare trebuie sa incepi planificarea proiectului, si nu cu design sau continut. Fiecare dintre noi vrem sa alegem un hosting cat mai ieftin, si intr-adevar, pretul mare nu este totdeauna un semn al calitatii. Exista si servicii complet gratuite, doar ca ar trebui sa-ti stabilesti corect obiectivele. Daca site-ul va fi folosit pentru devertisment, cum ar fi un blog, atunci poti si sa nu platesti. Cand vine vorba de un proiect de afacere, mai bine sa optezi pentru o resursa credibila.

Cum aleg un serviciu de hosting pentru site

Ar trebui sa tii cont ca un furnizor de hosting gratuit nu-ti garanteaza securitatea informatiilor. Aici suportul tehnic este minim. In caz de «cadere» nu vei avea unde sa cauti dreptate. De multe ori un hosting gratuit nu dispune de capacitatea necesara tehnica pentru site-uri mari. De asemenea, ar trebui sa tii cont de perioada furnizorului prezenta pe piata. Concurenta in aceasta industrie este destul de mare, servicii de calitate va oferi doar un furnizor cu experienta. De exemplu, furnizorul de hosting eDomenii ofera serviciile sale companiilor, cum ar fi eMag, Tarom, Romtelecom, Bitdefender, etc.

Ce altceva este important?

Nu doar perioada pe piata prezinta interes pentru clientul potential. Este important si numarul utilizatorilor. Cum poti oferi un proiect unei firme, care are doar 50-100 de clienti? Daca furnizorul este prezent pe piata o perioada lunga de timp, numarul de site-uri gazduite va fi mult mai mare.

Nu putem ignora si caracteristicile tehnice. Destul de des utilizatorii aleg o platforma de gazduire pe Windows sau Linux. Mai bine daca ai posibilitatea sa optezi pentru a doua optiune. Destul de des aceasta alegere are impact asupra functionarii site-ului. Astfel, alegand un hosting pentru site ia in considerare toti acesti factori pentru a avea o baza excelenta pentru site-ul tau.

Cum aleg un serviciu de hosting pentru site
4.3 (85%) 4 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Cum aleg un serviciu de hosting pentru site