Cel mai bun antivirus 2014 2


Pe site-ul oricarui producator de programe antivirus vei gasi informatii, ca antivirusul lor este cel mai bun potrivit unei surse. Este ceva normal, daca produc ceva si vand produsul meu, voi gasi in ce sunt mai bun si neaparat voi anunta despre asta.
Exista teste, dar exista si opinie subiectiva, care nu este intotdeauna competenta

Si totusi suntem norocosi, pentru ca exista laboratoare independente, care se ocupa de testarea programelor antivirus.

Testele efectuate regulat sunt mai obiective in comparatie cu opinia «specialistului».

Site-uri celor mai importante laboratoare independente:

De fapt, sunt mai multe, dar in general, rezultatele corespund. Mai jos – exemple cu rezultate acestor teste.

Cel mai bun antivirus 2014

Cel mai bun antivirus 2014

Cel mai bun antiuvirus platit 2014

Lider necontestat, ca si anul trecut, sunt produsele Kaspersky si Bitdefender.

BitDefender Internet Security 2014

Pentru toti parametrii cheie, cum ar fi teste de detectare a virusului, numarul de rezultate false, performanta, capacitatea de a elimina malware, BitDefender Internet Security ramane pe primul loc aproape in toate testele.

La faptul ca BitDefender detecteaza foarte bine virusii si nu incarca sistemul, putem adauga si interfata intuitiva si prezenta mai multor niveluri de protectie, pentru a asigura securitatea in retele sociale, protectia datelor cu caracter personal, plati online, etc.

FAQ: Antivirus Bitdefender (2014)

Kaspersky Internet Security 2014

Daca cineva iti va spune ca antivirusul Kaspersky incetineste sistemul, sa nu crezi. Acest antivirus in versiunea curenta dupa toti parametrii principali de performanta, detectie si usurinta de utilizare este la egalitate cu antivirusul anterior, oferind protectie impotriva tuturor amenintarilor actuale, inclusiv utilizand tehnologii noi de securitate implementate in Windows 8 si 8.1.

Cel mai bun antivirus gratuit 2014

Antivirus gratuit – nu inseamna ca nu este bun. Toate programele antivirus prezentate mai jos ofera protectie sigura impotriva virusilor, troieni si altor programe malware. Primii trei antivirusi in unele parametri depasesc antivirusii cu plata.

Panda Security Cloud antivirus FREE

Antivirus gratuit cu tehnologia cloud Panda Cloud Antivirus, potrivit terstelor, este la fel de bun in comparatie cu liderii.

Qihoo 360 Internet Security

Despre acest antivirus chinez eu nu am stiut (interfata este in limba engleza). Cu toate acestea, acesta intra in TOP-3 cei mai buni antivirusi gratuti dupa toti parametrii de performanta.

Avira Free Antivirus 2014

Acest antivirus este foarte cunoscut, deoarece in ultimii ani este folosit ca o protectie gratuita pe multe calculatoare. Acest antivirus totul are bun – numar mic de alarme false si detectarea buna a amenintarilor, nu incetineste sistemul si este usor de utilizat.

In cazul in care aceste programe antivirus pentru anumite motive nu te vor satisface, pot recomanda inca doua – AVG Anti-Virus Free Edition 2014 si Avast Free Antivirus: ambele de asemenea ofera protectie buna.

Cel mai bun antivirus 2014
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “Cel mai bun antivirus 2014

  • Claudia

    Desi scrii multe lucruri utile si sunt sigura ca multi folosesc ce scrii tu aici, nu vad prea mult feedback.
    Ca un vizitator destul de frecvent ce sunt, multumesc si spor in continuare!

    Instalez panda ca n-am nici un antivirus de vreo cateva luni si mi se pare ca browser-ul, chrome-ul adica, consuma „de rupe”. In plus, vuieste calculatorul ca nebunul si cand nu stau la el – procesorul lucreaza la maxim, iar procesul care consuma este SearchIndexer.exe