Cei mai buni clienti de email pentru Windows 10


In acest articol am adunat o colectie a celor mai buni clienti de email pentru Windows 10. Majoritatea aplicatiilor de email sunt optimizate pentru ecrane tactile si contin functii avansate pentru a lucra cu corespondenta electronica.

Fluxul mesajelor electronice niciodata nu se opreste, si pentru procesarea lor este necesara o aplicatie simpla in utilizare. Pe Internet putem gasi un numar foarte mare de clienti de email, dar doar cativa merita atentia. Daca preferi un client local pentru interfata web, in acest articol vei gasi o selectie a celor mai buni clienti de email pentru Windows 10.

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook este inclus in suita programelor de birou Microsoft Office, disponibil cu abonament Office 365 (de la 30 lei pe luna), dar poate fi achizitionat ca o aplicatie Office 2019.

Pentru a lucra cu programul, nu este necesara utilizarea adresei din domeniul Outlook.com – Microsoft Outlook ofera suport practic pentru toate serviciile de email. Utilizatorul poate adauga toate conturile sale, si sa le administreze dintr-un singur spatiu de lucru. Outlook are integrat calendar si sarcini programate. Seteaza alerte sonore, cand o anumita persoana iti trimite un mesaj, care contine anuminte cuvinte cheie sau, muta automat mesajul intr-un fisier corespunzator, daca vine de la un destinatar anume – solutia ideala pentru separarea fluxului personal si de lucru.

Vezi pe site-ul Microsoft

Mailbird

Aceasta aplicatie are o denumire destul de interesanta Mailbird (pasare postala), ceea ce o caracterizeaza perfect – este un program simplu, usor de utilizat si atractiv vizual. Mailbird ofera un numar mare de configurari a interfetei – de la pictograme pana la schema de culori a textului.

Dezvoltatorii Mailbird parca au lucrat pentru a indeparta pasii inutili la efectuarea diverselor actiuni, ceea ce duce, in cele din urma, la cresterea productivitatii. Creeaza sabloane de raspunsuri rapide, adauga rapid atasamente, cauta mesaje printr-un clic pe imaginea profilului.

Ai primit un mesaj de la un contact necunoscut? In doua clicuri poti vedea profilul persoanei in reteaua sociala LinkedIn. Poate fi integrat si cu alte aplicatii: Dropbox, Facebook, Google Docs, Twitter si WhatsApp.

Versiunea gratuita are functionare limitata, versiunea comerciala va costa 12 euro pe an, sau 39 de euro pentru o licenta pe viata.

Descarca de pe site-ul Mailbird

eM Client

Acest client de email contine toate functiile de baza: calendar, contacte, manager de activitati, precum si chat live intre utilizatori. Programul permite importarea setarilor si continutului din alti clienti de email, astfel procesul de migrare este destul de usor. In versiunea gratuita poti importa doar 2 profiluri, in timp ce versiunea Pro nu are restrictii de import.

Ceea ce priveste instrumente incorporate, eM Client ofera functii utile: verificarea ortografiei, traducerea in alte limbi utilizand traducatorul Bing, schimbul de evenimente din calendar, personalizarea listei de contacte pentru o mai buna organizare cand se utilizeaza mai multe profiluri de email.

Descarca de pe site-ul eM Client

Claws Mail

Utilizatorii Windows probabil vor deveni nostalgici, cand vor vedea interfata Claws Mail. De remarcat, aplicatia este conceputa pentru utilizatorii avansati, care nu se tem sa personalizeze totul manual. Programul permite importul unui numar nelimitat de conturi, desi acest lucru se face manual.

Claws Mail are un instrument activ pentru urmarirea erorilor, care urmareste actualizarile programului si problemelor potentiale. Este un program ideal pentru calculatoare vechi – consum redus asupra memoriei RAM si impact minim asupra procesorului. Din cauza asta nu are suport pentru HTML si functii avansate pentru conectarea aplicatiilor. Cu toate acestea, Claws Mail contine cateva plugin-uri, in special SpamAssassin, care ajuta la combaterea spam-ului.

Daca nu te sperie necesitatea de a configura totul manual, si cauti o solutie simpla, atunci clientul in stil retro Claws Mail va fi o alegere potrivita.

Descarca de pe site-ul Claws Mail

Zimbra Desktop

Zimbra Desktop – client de email gratuit cu codul sursa deschis. Programul este mereu imbunatatit, astfel este unul dintre cele mai bune aplicatii de email pentru Windows 10.

Calendar incorporat, contacte si organizatorul ajuta la maximizarea productivitatii pe tot parcursul zilei, iar sistemul de gestionare a mesajelor elimina dezordinea in spatiul de lucru.

Vrei sa lucrezi offline? Nici o problema! Cu Zimbra poti lucra oriunde, iar rezultatele vor fi salvate pe disc local. Poti importa Gmail, Yahoo! si Outlook intr-un singur loc.

Zimbra ofera suport pentru Windows, Linux si Mac OS si este oferit gratuit.

Descarca de pe site-ul Zimbra

TouchMail

TouchMail – client de email pentru tablete. Importa conturile email, in afara de POP3, si bucura-te de interfata optimizata pentru ecrane tactile.

Interfata este colorata, ceea ce face TouchMail sa iasa in evidenta pe fonul altor aplicatii similare. Utilizatorului se ofera un set bogat de instrumente utile. Aplicatia permite organizarea mai multor mesaje din conturi diferite intr-un singur fisier pentru acces rapid, iar sistemul de filtrare poate face fata fluxului mare de mesaje.

TouchMail poate fi util pentru dispozitive cu ecran tactil. Aplicatia poate fi achizitionata la pretul de 150 Lei, si contine cateva achizitii in aplicatie, ceea ce pare ciudat pe fundalul altor aplicatii similare.

Descarca din Magaziul Microsoft

Thunderbird

Thunderbird de la Mozilla este este o aplicatie excelenta, care permite extinderea functionalitatii clientului datorita numarului mare de instrumente create de comunitatea Thunderbird. Produsul ofera extensii practic pentru orice sarcina si orice scenariu de automatizare.

Expertul de configurare te va ajuta sa importi conturile email, iar motorul de cautare te va ajuta sa gasesti informatiile necesare. Daca lucrezi cu un numar mare de email-uri, managerul de activitati incorporat, care urmareste toate activitatile in Thunderbird, va fi un instrument util. Nu tii minte in ce fisier ai trimit mesajul? Verifica jurnalul de activitati pentru a gasi actiunea dorita.

Pentru a evita incurcarea la scrierea mai multor mesaje, Thunderbird utilizeaza un sistem de tab-uri pentru a afisa toate mesajele intr-o singura fereastra. Bineinteles, produsul contine instrumente pentru procesarea corespondentei: agenda de adrese, instrument de atasare, filtru de spam si alte caracteristici care fac din Thunderbird unul dintre cei mai buni clienti de email pentru Windows 10.

Descarca de pe site-ul Thunderbird

The Bat!

Cred ca multi utilizatori vor fi de acord cu noi, The Bat! – este unul dintre cei mai buni clienti de email. Se remarca nu doar prin functionalitatea sa, dar si prin securitatea datelor transmise prin email. Deoarece scopul principal a programului este protejarea corespondentei.

Clientul de email The Bat! protejeaza informatia utilizand diferite metode. Pe langa criptarea traficului utilizand protocoale SSL/TLS (ceea ce pot majoritatea clientilor si serviciilor de email in ziua de astazi), programul permite criptarea datelor de pe hard disk. Pretul unei licente incepe de la €19.95.

Descarca de pe site-ul Ritlabs

Cei mai buni clienti de email pentru Windows 10
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *