Ce browser sa aleg?


Uneori ne confruntam cu intrebarea: Care este cel mai bun browser? Raspunsul exact va da doar experienta personala – comparam browser-ul navigand pe Internet, instalam suplimente si plugin-uri pentru a extinde posibilitatea browser-ului.Browser web – a devenit programul principal pe calculatoare si dispozitive mobile. Browsere sunt folosite nu doar pentru vizitarea site-urilor web de pe Internet, dar si pentru vizionarea filmelor, jocuri online, editarea documentelor online, etc.

Orice companie mare IT incearca sa lanseze propriul browser, deoarece si browser-ul este un instrument de promovare a propriilor servicii de pe Internet. Astfel alegerea nu se limiteaza doar pe browsere populare Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer si Opera.

Statistica utilizarii browser-elor pe AntivirusFree.ro

Statistica utilizarii browser-elor pe AntivirusFree.ro

Criteriul principal in alegerea browser-ului – viteza, usurinta de utilizare, posibilitatea de a extinde functionalitatea prin utilizarea plugin-urilor, securitatea si compatibilitatea. Toti acesti parametri pot fi individuale pentru fiecare utilizator, incat nu exista un raspuns la aceasta intrebare. Doar experienta personala va permite utilizatorului sa aleaga cel mai bun browser.

Ce browser ai ales pentru Windows sau dispozitivul mobil? Poti lasa un raspuns in comentarii: de ce anume ai ales acel browser, care sunt avantajele si dezavantajele, compara cu alte browsere, pe care le-ai folosit inainte, spune ce plugin-uri ai adaugat.

Care este browser-ul tau principal pentru Windows
17 votes
Voteaza
Ce browser sa aleg?
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *