Care este cel mai bun antivirus 2


Mereu ne confruntam cu acceasi intrebare “Care este cel mai bun antivirus?”. Pe acest site sunt prezentate sute de programe antivirus, care pot fi alese dupa diferite criterii – eficienta protectiei, functionalitatea, performanta, usurinta de utilizare.
Din pacate, pentru multi ar trebui sa constat, ca nu exista “cel mai bun antivirus” – altfel utilizatorii nu s-ar confrunta cu alegerea, ce antivirus sa instaleze pe calculator, laptop, dispozitiv mobil.

Aceasta afirmatie este corecta ca un concept universal “cel mai bun”. Fiecare dintre noi, ca un utilizator a programelor antivirus, are criterii proprii de alegere – prezenta anumitor functii, numarul de setari posibile, tipul de protectie (automat sau cu participarea utilizatorului), viteza si performanta, pret, etc.

Exista programe antivirus, care arata rezultate bune in teste, primesc feedback pozitiv din partea utilizatorilor. Folosind meniul site-ului, acorda atentia la programele antivirus, care sunt prezentate in fiecare categorie: Antivirus gratuit, Antivirus pentru telefon si Antivirus trial.

Care este cel mai important criteriu pentru tine cand alegi un program antivirus?

Care este cel mai important criteriu pentru tine cand alegi un program antivirus?

21 votes
vote
Care este cel mai bun antivirus
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “Care este cel mai bun antivirus