Cand trebuie sa folosesc Panda Cloud Cleaner?


Probabil este prea increzator, si nu ai instalat un antivirus pe calculatorul tau, sau valabilitatea licentei a expirat pentru antivirusul tau, sau antivirusul instalat nu ofera protectie maxima, si… poate ca, calculatorul tau este virusat!
Daca ai observat ca performanta calculatorului a scazut, sau sarcinile simple, care anterior au fost rulate pe calculator fara probleme, iar acum sunt rulate incorect, probabil ca pe calculatorul tau a aparut un program malware.

Cum pot afla, daca calculatoru este infectat?

In Panda Security prioritatea principala – este securitatea utilizatorilor, chiar si celor, care nu utilizeaza antivirus Panda. Din acest motiv, iti oferim un utilitar gratuit, care poate analiza calculatorul, determina, daca este infectat, precum si distruge orice tip de programe periculoase, care pot fi ascunse in calculatorul tau.

Poti descarca gratuit Panda Cloud Cleaner.

Cand trebuie sa folosesc Panda Cloud Cleaner?

De ce trebuie sa utilizezi Panda Cloud Cleaner?

Este un utilitar, conceput special pentru eliminarea programelor spyware, malware si tuturor tipurilor de virusi.

Un utilitar simplu si usor de utilizat. Vei avea nevoie de doar cateva minute ca sa-l descarci, instalezi si verifici calculatorul.

Utilitarul este actualizat in timp real, datorita platformei sale inteligente din cloud, dezvoltata in Panda Security.

Utilitarul contiuna sa lucreze in modul offline (fara o conexiune la Internet) indiferent de, cat de agresiv poate sa fie programul periculos. Poti lasa utilitarul pe calculator, astfel acesta va fi totdeauna la indemana atunci cand vei avea nevoie de el.

In ciuda faptului ca acest utilitar este un instrument foarte util, ar trebui sa tii cont de faptul ca Panda Cloud Cleaner nu este un antivirus. Utilitarul nu protejeaza impotriva noilor atacuri, mai degraba elimina programele malware, care deja sunt prezente pe calculator. Din acest motiv recomandam sa-l utilizati in combinatie cu un produs de securitate avansat.

Sursa: Panda Security

Cand trebuie sa folosesc Panda Cloud Cleaner?
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *