Bitdefender Total Security 2018 Beta disponibil pentru testare


Compania romaneasca producatoare de solutii de securitate cibernetica a lansat testarea Beta antivirusului Bitdefender Total Security 2018 Multi-Device, care ofera protectie impotriva numarului nelimitat de dispozitive Windows, Mac si Android.

Pentru a participa la testarea Beta acceseaza site-ul oficial si apasa Join Beta Now, pentru a crea un cont pe portalul Bitdefender Central.
Participarea in programul Beta ofera posibilitatea de a testa cea mai recenta versiune a antivirusului, lasa un feedback si ajuta la imbunatatirea noilor versiuni Bitdefender.

Nota: Nu se recomanda utilizarea versiunii Beta Bitdefender 2018 ca o protectie principala.

Ce aduce nou Bitdefender Total Security 2018

Pe langa interfata simplificata a instalarii produsului, unor functii noi si tehnologii imbunatatite, Bitdefender Total Security 2018 ofera protectie impotriva amenintarilor de tip cryptolocker (ransomware), protectie camerei web si instrumente imbunatatite pentru protectia datelor, si anume manager de parole, firewall, etc.

Dezvoltatorii amenintarilor de tip cryptolocker au inceput sa utilizeze tehnologii avansate. Infractorii cibernetici pentru a extinde numarul victimelor potentiale incearca sa utilizeze metode noi.

Protectia activa, oferita de noul modul ATD (Advanced Threat Defense) si tehnologia Threat Intelligence Platform, mareste semnificativ nivelul de securitate impotriva programelor cryptolocker. Al doilea nivel de protectie impotriva cryptolocker ofera tehnologia de auto-protectie Bitdefender. Toate fisierele si datele sunt protejate utilizand cele mai eficiente metode de protectie.

Ceea ce priveste confidentialitatea, Bitdefender 2018 are un modul nou pentru a proteja camera web, care detecteaza aplicatiile, ce incerc sa obtina acces la camera, si blocheaza procesele nedorite. Acesta este un element important de protectie, deoarece infractorii cibernetici pot controla camera de la distanta si urmari activitatea utilizatorului. Chiar seful FBI James Comey recomanda sa punem ceva peste camera web pentru a ne proteja. Cu Bitdefender 2018 putem sa ne bucuram de apeluri video, sa nu ne facem griji, ca cineva ne poate urmari.

Pentru optimizarea actualizarilor in anul acesta a aparut posibilitatea de actualizare directa de pe Bitdefender 2017 la Bitdefender 2018 fara necesitatea de a elimina versiunea veche.

Lansarea finala – sfarsitul lunii iunie

In plus, deja este cunoscuta data de lansare noului Bitdefender 2018 – 29 iunie.

Linia actualizara a produselor de securitate Bitdefender 2018 (Bitdefender Antivirus Plus 2018, Bitdefender Internet Security 2018, Bitdefender Total Security Multi-Device 2018, Bitdefender Family Pack 2018, Bitdefender Antivirus pentru Mac 2018 si Bitdefender Mobile Security 2018), cel mai probabil, va fi lansata la sfarsitul lunii iunie.

Bitdefender Total Security 2018 Beta disponibil pentru testare
4.4 (87.5%) 8 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *