Bitdefender si-a lansat pachetul de securitate 2018


Bitdefender a anuntat lansarea unei noi linii de produse pentru calculatoare si dispozitive mobile. Bitdefender Total Security 2018 a primit protectie multi-layer pentru a pastra fisiere in siguranta impotriva oricarui atac ransomware.
Compania Bitdefender, care este una dintre lideri in domeniul securitatii calculatorului, a lansat o noua linie de produse 2018. Produsele Bitdefender, care de la inceput detectau si blocau amenintarea Wannacry, au primit protectie mai eficienta impotriva amenintarilor de tip ransomware.

Bitdefender Total Security 2018 ofera protectie de neegalat si asigura un nivel de intimitate a datelor in lumea online, fara a compromite performanta calculatorului.

Noua generatie a produselor antivirus ofera protectie impotriva atacurilor ransomware, care trec de mecanisme de securitate, cripteaza datele utilizatorilor si cer o rascumparare. Tehnologia monitorizarii active a amenintarilor (Advanced Threat Defense) detecteaza activitati suspecte, iar protectia in timp real blocheaza orice amenintare cunoscuta. Ca o protectie suplimentara functia Fisiere Sigure previne modificarea neautorizata fisierelor critice.

Noul firewall permite utilizatorului sa utilizeze fara cunostinte tehnice aceasta caracteristica importanta. Functia “Protectia vietii private” din antivirusul pentru iOS si Android verifica scurgerile posibile a corespondentei e-mail, care poate fi folosita in atacuri ulterioare.

Compania Bitdefender ofera Manager de parole, navigare pe Internet in conditii de siguranta si multe alte functii, care ofera protectie sporita in Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security si Bitdefender Total Security.

Produsele Bitdefender asigura o tehnologie de securitate avansata pentru calculator,depasind in mod consecvent concurenta la teste referitoare la rata de detectie si performanta. Pe parcursul ultimelor sase ani Bitdefender a ocupat primele pozitii in testele AV-Test, primind premiul pentru cea mai buna performanta si cea mai buna protectie.

Bitdefender si-a lansat pachetul de securitate 2018
4.7 (93.33%) 3 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *