Bitdefender 2016: caracteristici noi si componente imbunatatite


Sa analizam schimbarile si imbunatatirile in noua versiune programelor antivirus Bitdefender 2016. Printre inovatiile principale – consola web Bitdefender Central.

Bitdefender 2016: caracteristici noi si componente imbunatatite

Noile versiuni protectiei de baza Bitdefender Antivirus Plus 2016, antivirusului complex Bitdefender Internet Security 2016 si produsului de securitate “all-in-one” Bitdefender Total Security 2016 sunt disponibile pentru descarcare de pe site-ul nostru Antivirus-Free.ro.

Consola web pentru descarcari si administrarea setarilor

Bitdefender 2016: caracteristici noi si componente imbunatatite

Bitdefender Central – centru de securitate, la care au acces toti utilizatorii Bitdefender 2016. Dupa crearea contului Bitdefender, utilizatorul poate descarca produse personalizate. Descarcand produse de securitate direct din cont, Bitdefender este instalat mult mai rapid, deoarece nu este necesara inregistrarea sau activarea produsului in timpul instalarii.

Protectia impotriva programelor periculoase si firewall

Bitdefender 2016 include un set de functii noi, precum si imbunatatiri semnificative a instrumentelor existente.

Functia cea mai notabila este tehnologia proactiva impotriva programelor periculoase – una dintre amenintari care are cea mai rapida crestere in utlimul timp. Noua functie protejeaza documente importante, de exemplu, albume de familie si documente de lucru de la criptarea neautorizata in scopul de a primi rascumparare. Cand un program potential periculos incearca sa modifice sau sa stearga un fisier protejat, Ransomware Protection automat il blocheaza. Aceasta este una dintre primele tehnologii de protectie, care ajuta la protejarea impotriva tuturor tipurilor de amenintari-ransomware.

Bitdefender 2016: caracteristici noi si componente imbunatatite

Bitdefender de asemenea a dezvoltat un firewall nou, creat de la zero. Creat pe baza platformei de filtrare Windows (Windows Filtering Platform, WFP), noul firewall ofera un sistem de management avansat a programelor si filtrelor, si se concentreaza pe performanta si stabilitate. Firewall-ul ofera o modalitate usoara de a mentine drepturile si prioritatile, si este compatibil cu Windows 10.

Control de la distanta

Cu ajutorul Bitdefender Central utilizatorul poate administra de la distanta securitatea dispozitivelor. Panoul de control Bitdefender Central permite vizualizarea starii dispozitivelor (perioada ramasa a licentei, statutul de protectie) si rularea comenzilor de la distanta, de exemplu, actualizari, scanarea, verificarea pentru vulnerabilitati si optimizarea performantelor.

Bitdefender 2016: caracteristici noi si componente imbunatatite

Parental Advisor si protectia impotriva furtului

In zilele noastre copiii incep sa acceseze internetul la o varsta frageda. Multi parinti creeaza conturi Facebook pentru copiii lor. Dar cum poate un parinte sa-si proteje copilul pe Internet? Instrumentul refacut Parental Advisor permite monitorizarea activitatii copiilor pe Internet.

Bitdefender 2016: caracteristici noi si componente imbunatatite

Parental Advisor a devenit mai simplu in utilizare. Bitdefender permite vizualizarea si chiar interzicerea activitatii online copiilor. Parintii pot restrictiona site-urile vizitate, aplicatiile folosite, activitatea pe Facebook, etc.

Parintii de asemenea vor primi o notificare, cand copii lor incearca sa ocoleasca orice limita impusa (de exemplu, accesarea internetului noaptea tarziu).

Furtul laptopului sau tebletei afecteaza nu doar utilizatorul individual, dar si organizatii intregi. Uneori pierderea datelor importante are o dauna morala si financiara mult mai mare in comparatie cu pierderea dispozitivului. Functia Bitdefender Anti-Theft protejeaza datele pe dispozitive portabile utilizatorului in cazul pierderii sau furtului. Utilizatorul poate urmari locatia dispozitivului si sa-l blocheze pana la recuperarea acestuia. Ca o alternativa, utilizatorul poate elimina toata informatia de pe dispozitiv.

Password Manager si Search Advisor

Bitdefender 2016: caracteristici noi si componente imbunatatite

Bitdefender Password Manager ofera spatiu de depozitare securizat, protejat printr-o parola criptata pentru informatii confidentiale: datele cardurilor bancare, parole pentru site-uri web, mesaje din corespondenta e-mail si alte informatii utilizate frecvent. Anterior cunoscut ca Wallet, Password Manager de asemenea ofera tranzactii onine prin completarea automata formelor web de date a utilizatorilor. Bitdefender detecteaza automat cand utilizatorul vrea sa faca o tranzactie online si afiseaza o fereastra pop-up cu optiuni pentru completare, cum ar fi informatia personala, datele cardului de credit si datele contului bancar. Password Manager permite genararea parolelor sigure si utilizarea acestora. Utilizatorul ramane in siguranta prin utilizarea parolelor unice pentru fiecare site sau serviciu, si toate sunt stocate intr-un cont securizat Bitdefender.

Search Advisor – instrument pentru browser, care evalueaza rezultatele de cautare si link-urile din retele sociale prin plasarea pictogramei langa fiecare link. Componenta verifica fiecare link pentru prezenta amenintarilor online, inclusiv programe malware, frauda, phishing si afiseaza indicatori de culoare rosie, galbena sau verde alaturi de rezultatele cautarilor in Google, Yahoo!, Bing, ca sa poata utilizatorul evita resursele potential periculoase.

Bitdefender 2016: caracteristici noi si componente imbunatatite
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *