Avast Premier 2018 a primit scut pentru camere web


In Avast Premier 2018 dezvoltatorii Avast au implementat o noua caracteristica, numita Scut pentru camere Web.
Avast Premier 2018 a primit o protectie integrata pentru camera web (Webcam Shield), care impiedica accesul aplicatiilor malware sau necunoscute la camera web dispozitivului tau, si astfel blocheaza incercarile de spionaj.

Utilizatorul va primi control deplin asupra camerei web si poate activa modulul de solicitare fortata atunci cand se incearca accesarea camerei web din partea oricarei aplicatii (chiar si legitima).

Avast a pregatit o functie interesanta si pentru utilizatorii paranoici. Acestea vor putea programatic dezactiva camera dispozitivului prin dezactivarea driverului – nici o aplicatie nu va putea utiliza camera. Desi toate modificarile pot fi anulate cu un singur click.

Caracteristici principale scut pentru camera web

  • Protectia confidentialitatii – permite accesul la camera doar aplicatiilor de incredere, pentru a preveni spionajul.
  • Control deplin asupra camerei web – controleaza accesul aplicatiilor de la parti terte la camera web si afiseaza avertismente, de fiecare data, cand un program incearca sa acceseze camera web.
  • Prevenirea santajului – hackerul poate santaja, amenintand ca va publica pe Internet fotografiile tale sau familiei tale. Avast ajuta la evitarea santajului, in primul rand blocand accesul hackerului la camera web.

Descarca Avast Premier 2018

Avast Premier 2018 a primit scut pentru camere web
4 (80%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *