AppRemover – dezinstalare antivirus si firewall


Utilitarul AppRemover elimina toate urmele programelor antivirus si fierewall, fara ca utilizatorul sa elimine fisiere sau sa redacteze intrarile de registru.
Aplicatiile antivirus si firewall fac parte dintr-o categorie, a carui eliminare incorecta de pe hard disk poate cauza probleme. Uneori, dupa finalizarea procedurii de dezinstalare fisierele ramase si intrarile de registru impiedica functionarea normala si necesita dezinstalarea manuala. Utilitarul gratuit AppRemover este conceput special pentru dezinstalarea aplicatiilor antivirus si firewall.

Utilitarul ofera doua moduri de functionare, unul dintre care este eliminarea completa aplicatiilor de securitate, gasite pe calculator, iar a doua permite terminarea corecta a procedurii intrerupte de dezinstalare.

Dupa selectarea modului de functionare AppRemover va scana hard disk-ul pentru a gasi aplicatii instalate si va permite utilizatorului sa aleaga produsele pentru eliminare. In cazul in care in timpul eliminarii s-a produs o eroare a sistemului, aceasta procedura, cel mai probabil, va fi incompleta. Fisierele aplicatiilor si alte obiecte vor ramane pe hard disk, iar utilizatorul va fi lipsit de posibilitatea ulterioara de dezinstalare a produsului. In astfel de cazuri foarte utila va fi functia de remediere a dezinstalarii eronate Clean up Failed Uninstalls.

AppRemover poate elimina corect o multime de aplicatii de securitate, inclusiv produse populare cum ar fi Kaspersky, AVG, Avira, ESET, McAfee, F-secure si multe altele. Lista completa poate fi gasita pe site-ul producatorului.

Utilitarul functioneaza pe sisteme de operare Windows 2000, 2003, XP, Vista, 7 si 8. Utilitarul AppRemover poate fi descarcat gratuit de pe site-ul nostru.

AppRemover – dezinstalare antivirus si firewall
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *