Antivirus trial


Antivirus trial, de regula este antivirus, al carui licenta este valabila 30 de zile. In acest timp poti afla toate posibilitatile antivirusului, precum si afla eficienta de protectie a sistemului.

Avantaje versiunii trial

Un astfel de pas in randul producatorilor de programe de protectie este o oportunitate excelenta pentru un utilizator obisnuit sa nu cumpere «o pisica intr-o traista», ci sa faca o alegere in favoarea unui anumit antivirus.

Cu totii stim ca daca toti lauda un antivirus sau altul, nu inseamna ca neaparat va fi si pe gustul tau. Un antivirus trial poate fi usor dezinstalat dupa perioada de utilizare si instalat altul pentru test.

De exemplu, versiunea trial Kaspersky Anti-Virus este o versiiune complet functionala si nu are restrictii privind functionalitatea programului. Asa ca instaland poti pe deplin testa posibilitatile programului. Asa fac si alti producatori – ofera un produs complet, care are limitari pentru timpul de utilizare.

Pe langa toate acestea, avantajul versiunii trial este ca daca ai decis sa cumperi antivirusul, la care se termina perioada de proba, nu e nevoie iar sa descarci si sa instalezi programul. Toata istoria si setarile facute pentru sistemul tau vor functiona ca de obicei, tu trebuie doar sa cumperi si sa introduci cheia de licenta.

Alegerea antivirusului

Instaleaza un antivirus trial, daca nu esti multumit de el peste o luna poti descarca alt antivirus gratis de la alt producator, si asa mai departe. Sunt o multime de antivirusi, incercand poti gasi cel mai bun antivirus, care nu te va deranja in timpul lucrului si va fi pe placul tau.

Pe site-ul nostru Antivirus Free poti gasi cel mai bun antivirus trial, care poate fi descarcat gratis.

Antivirus trial
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *