Antivirus pentru Windows 10 4


Antivirus, compatibil cu sistemul de operare Windows 10. Informatii oficiale de la producatorii programelor antivirus si experienta utilizatorului.

Antivirus pentru Windows 10 Technical Preview

Microsoft a anuntat ca noul sistem de operare Windows 10 va fi lansat oficial in data de 29 iulie 2015.

In acest articol vom urmari informatiile oficiale de la dezvoltatorii programelor antivirus pentru suportul sistemului de operare Windows 10. De asemenea, poti lasa un comentariu cu experienta ta despre instalarea programului antivirus pe noua platforma.

Antivirus pentru Windows 10

Pentru a proteja Windows 10 in prezent poti utiliza:

• Windows Defender – antivirus preinstalat de la Microsoft.

• 360 Total Security antivirus gratuit de la Qihoo 360. Protectia proactiva si 5 motoare de scanare: Avira si Bitdefender, proactiv QVM II si in cloud 360 Cloud, precum si System Repair pentru restaurarea sistemului.

Avast Free Antivirus 2015 – antivirus gratuit cu toate functiile, care sunt necesare pentru protectia eficienta a calculatorului si a datelor cu caracter personal.

BullGuard Internet Security – include antivirus si antispyware BitDefender cu tehnologia comportamentala a detectiei amenintarilor, firewall Outpost si functii: control parental, optimizarea sistemului si backup.

Comodo Internet Security Premium – suita gratuita de securitate. Include antivirus si antispyware, firewall cu filtru de continut, protectia proactiva HIPS, mediu virtual – sandbox. Protejeaza de virusi, atacuri de pe Internet si site-uri infectate.

• Norton Security – antivirus de la Symantec pentru protectia calculatorului, datelor importante si activitatii online. Imbina 5 niveluri de protectie pentru a proteja impotriva tuturor tipurilor de amenintari.

Webroot SecureAnywhere AntiVirus – antivirus cu tehnologii cloud. Protejeaza de virusi, rootkit-uri si spyware. Include firewall, protectia datelor cu caracter personal, protectia web impotriva site-urilor periculoase si amenintari din online.

• Avira Free Antivirus – antivirus gratuit, antispyware si antirootkit cu protectia in cloud Avira Protection Cloud. In timp real protejeaza calculatorul de programe periculoase si permite administrarea Windows Firewall.

• Panda Free Antivirus – antivirus gratuit cu tehnologii cloud si analiza comportamentala. Protejeaza calculatorul impotriva site-urilor de tip phishing si descarcari ”drive-by”.

• AVG AntiVirus FREE 2015 – antivirus gratuit. Ofera protectia de baza impotriva virusilor, troieni, spyware si altor programe periculoase. Include suport pentru Windows 8.1 si serviciu cloud pentru reputatia fisierelor.

• ESET NOD32 Smart Security – noua versiune antivirusului cu tehnologii cloud. Include posibilitati sporite pentru detectarea amenintarilor complexe si tratarea infectiilor din sistem.

Bitdefender Internet Security – antivirus cu firewall si protectia sporita a datelor cu caracter personal. Protectia Web, banking online securizat, control parental, protectia automata.

• TrustPort Internet Security 2015 – protectia completa a calculatorului si datelor personale impotriva programelor periculoase si amenintarilor online si offline. Detecteaza virusi si aplicatii spyware, previne incercarile hackerior de a accesa calculatorul.

• Kaspersky Internet Security 2016 – suita de securitate impotriva tuturor amenintarilor de pe Internet. Include managementul programelor, plati sigure si caracteristici noi: protectia de colectare a datelor si monitorizarea modificarilor in sistemul de operare.

• SecureAPlus Freemium include lista alba a aplicatiilor cu verificarea in cloud si antivirus pe baza motorului de detectie ClamAV pentru a proteja PC-ul impotriva amenintarilor cunoscute si necunoscute. Compatibil cu alte programe antivirus, oferind un nivel suplimentar de securitate.

• Trend Micro Internet Security 10 – antivirus, cu tehnologia cloud Trend Micro. Protejeaza calculatorul de site-uri periculoase, previne furtul de date importante si ofera confidentialitate pe Internet si control parental.

• G Data InternetSecurity 2015 – suita completa de securitate cu motor Bitdefender si tehnologia CloseGap. Ofera protectie impotriva virusilor, hackerilor, spam-ului si tuturor amenintarilor de pe Internet folosind tehnologii proactive si cloud.

• Tencent PC Manager – antivirus gratuit cu protectia in cloud. Utilizeaza motoare antivirus Tencent si Avira. Protejeaza impotriva site-urilor malitioase si de tip phishing.

• eScan Internet Security este o solutie completa pentru siguranta si protectia dateleor impotriva programelor malware, amenintarilor de pe Internet, phishing, spam si atacuri hackerilor.

 • eScan Anti-Virus
 • eScan Total Security Suite

• Emsisoft Anti-Malware – antivirus si antispyware, protejeaza calculatorul de orice tip de malware. Blocheaza orice actiune periculoasa, protectia web intrerupe orice amenintare de pe Internet.

• McAfee Internet Security – solutia completa de securitate. Protectia mai eficienta si mai completa impotriva virusilor si amenintarilor de pe Internet, optimizarea calculatorului si backup online 1 GB.

Antivirus pentru Windows 10
5 (100%) 8 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 gânduri despre “Antivirus pentru Windows 10

  • popsebi

   Gresit.Bitedefnder free se instaleaza perfect in win 10, la fel F-Secure, Eset Nod 32, Avira.Nu merge Kaspersky..Panda, Avast.
   Momentan stau 5 zile si cu Comodo..se pare ca pc-ul porneste cu 3-4 secunde mai tarziu decat cu F-Secure.

   • Alex (Antivirus Free) Autor articol

    In acest articol este vorba de informatii oficiale.
    In versiunea de evaluare Windows 10 nici un program antivirus nu-ti va oferi functionare stabila. Sistemul este nou, in stadiu de dezvoltare, si inca nu exista suport oficial pentru acest sistem de la producatorii programelor antivirus.

 • Ramona Macoviciuc

  Avast nu e compaibil inca (versiunea free). Disabilitarea antivirusului nativ win 10 nu este suficienta. Poate cunoasteti o metoda de dezinstalare. Eu nu am gasit una care sa nu destabilizeze sistemul.