Antivirus pentru Windows 10 Fall Creators Update


Antivirus, compatibil cu actualizarea Windows 10 Fall Creators Update versiunea 1709 (Redstone 3), care a devenit disponibila pentru instalare incepand din 17 octombrie 2017. Informatii oficiale de la dezvoltatori.
Actualizarea include un numar mare de imbunatatiri si modificari, astfel este foarte important sa te asiguri ca inainte de instalare ai cea mai recenta versiune a antivirusului, compatibila cu Fall Creators Update. Acest lucru va evita posibile probleme cu instalarea actualizarilor sistemului de operare Windows 10, precum si cu functionarea ulterioara a calculatorului.

Antivirus pentru Windows 10 Fall Creators Update

Centrul de securitate Windows Defender

Mai multe informatii


Protectia incorporata Windows 10 pe langa antivirus (Windows Defender), firewall, protectia web SmartScreen, control parental si instrumente pentru managementul performantei calculatorului in actualizarea Fall Creators Update a primit protectie impotriva amentintarilor ransomware.

Dr.Web Security Space

Descarca gratuit


Dezvoltatorul rusesc “Doctor Web” unul dintre primii a lansat actualizarea pentru produsele sale Dr.Web Security Space si Antivirus Dr.Web pentru compatibilitatea cu Windows 10 Fall Creators Update (RS3).

Webroot SecureAnywhere AntiVirus

Descarca Gratuit


Antivirus Webroot cu tehnologii in cloud de asemenea unul dintre primii a primit suport pentru Windows 10 Fall Creators Update si poate fi o alternativa rapida si usoara pentru antivirusul incorporat.

Symantec Norton Security

Descarca gratuit


Antivirusul Norton Security a primit suport pentru Windows 10 Fall Creators Update, de asemenea lucreaza fara probleme in versiunile preliminare Windows 10 Insider Preview. Suportul este realizat si in alte produse Symantec:

Panda Free Antivirus

Descarca gratuit


Toate produsele (antivirusii) Panda sunt compatibile cu noua actualizare Windows 10 RS3. Poti instala antivirusul gratuit sau urmatoarele produse comerciale:

Kaspersky Free 2018

Descarca gratuit


Patch-ul D pentru produsele de securitate “Kaspersky Lab” linia 2018 adauga suport pentru actualizarea Windows 10 Fall Creators Update si elimina un numar de erori. Poti instala antivirusul gratuit sau urmatoarele produse comerciale:

Antivirus ESET NOD32

Descarca gratuit


Antivirusul ESET NOD32 a primit suport pentru Windows 10 Fall Creators Update (versiunea 1709). Suportul este realizat si in alte produse ESET:

360 Total Security

Descarca gratuit


Antivirus gratuit Qihoo 360 cu optimizarea PC-ului. Include motoare locale Avira si Bitdefender, protectia proactiva si cloud in timp real, precum si instrumente: firewall, sandbox, protectia browserului.

Antivirus pentru Windows 10 Fall Creators Update
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *