Antivirus Kaspersky Free 2018 disponibil pentru descarcare


Antivirus gratuit Kaspersky Free 2018 a devenit disponibil pentru descarcare in limba romana. Noua versiune a primit protectie impotriva infectiei in timpul repornirei sistemului de operare si alte imbunatatiri.
Kaspersky Free – antivirus gratuit de la «Kaspersky Lab». Ofera protectie in timp real, antivirus web, antivirus IM si mail, precum si tehnologii Kaspersky Security Network.

«Kaspersky Lab» a anuntat lansarea globala antivirusului gratuit la sfarsitul lunii iulie. Tot atunci a devenit disponibila versiunea in limba engleza Kaspersky Free 2018. Acum, antivirusul actualizat a devenit disponibil in limba romana.

Nou in Antivirus Kaspersky Free 2018

In Kaspersky Free 2018 au aparut urmatoarele caracteristici:

  • Adaugata protectia impotriva infectiilor la repornirea sistemului de operare.
  • Adaugata notificarea de la Web-Antivirus despre paginile cu programe adware si alte programe legitime, care pot fi utilizate de catre hackeri pentru a compromite calculatorul sau datele personale.
  • Imbunatatita viteza unor scenarii de instalare, primei porniri a programului si primei actualizari a bazelor de date si modulelor software.
  • Imbunatatit timpul pana la afisarea notificarilor despre baze de date si module software invechite la iesirea calculatorului din modul repaus.
Antivirus Kaspersky Free 2018 disponibil pentru descarcare
3.9 (77.5%) 8 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *