Antivirus gratuit cu firewall


Antivirus gratuit cu firewall integrat pentru Windows 10, 8.1, 7 si XP. Solutii de securitate Internet Security, disponibile gratuit, care ofera protectie impotriva programelor malware.

Cea mai buna alternativa la pachete «Antivirus + Firewall» sunt solutii de securitate, in care integrarea componentelor intr-o singura solutie elimina posibile probleme de compatibilitate. In plus, componentele integrate ofera performanta optima pentru functionarea in comun.

Protectia impotriva amenintarilor malware, online si amenintari din retea, poate fi obtinuta folosind si antivirus gratuit. In acest articol, intitulat Antivirus gratuit cu firewall, vei gasi programe antivirus cu firewall integrat, care sunt disponibile gratuit.

Solutii moderne

Aceasta categorie contine antivirusi gratuiti, care sunt compatibile cu cele mai recente versiuni sistemului de operare Windows, inclusiv Windows 10, si ofera suport din partea dezvoltatorilor – primesc in mod regulat actualizari.

Comodo Internet Security Premium

Descarca gratuit

 

Antivirus gratuit cu firewall Comodo Internet Security Premium

Cea mai functionala solutie de securitate. Include antivirus si antispyware, firewall cu filtru de continut, protectia proactiva HIPS, sandbox si cumparaturi in conditii de siguranta. In plus, Comodo Internet Security Premium poate fi utilizat gratuit in organizatii comerciale si institutii de invatamant. Ca avantaj, sunt cerinte minime a sistemului – produsul poate fi instalat pe PC-uri slabe.

ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall

Descarca gratuit

 

Antivirus gratuit cu firewall ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall

Antivirus gratuit ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall ofera si firewall destul de functional. Produsul utilizeaza tehnologii de securitate «Kaspersky Lab», doar ca lipsa tehnologiilor cloud si protectiei web, nu permit solutiei sa ofere acelasi nivel de protectie ca si la Kaspersky Free. In plus, ZoneAlarm are cerinte asupra hardware. Toate acestea nu-l fac popular in randul utilizatorilor.

Cu toate acestea, produsul ofera posibilitati integrate ZoneAlarm Free Firewall – protectia impotriva atacurilor hackerilor, monitorizarea aplicatiilor si spatiu de stocare in cloud 5 GB pentru a salva date importante. Produsul este disponibil gratuit doar pentru utilziarea personala pe PC-ul de acasa.

Securitate Windows 10

Descarca gratuit

 

Antivirus gratuit cu firewall Securitate Windows 10

Sub definitia «antivirus complex» (o singura solutie integrata cu antivirus si firewall) se incadreaza de asemenea si protectia incorporata in Windows 10 – serviciul «Securitate Windows» (noua denumire a Centrului de securitate Windows Defender din Windows 10, versiunea 1809).

Serviciul permite gestionarea tuturor componentelor de securitate a sistemului, inclusiv «Windows Defender» si «Firewall si protectia retelei». Dupa cum afirma cei de la Microsoft, firewall-ul este configurat pentru a oferi protectie dispozitivului: ecrane «Firewall» si «Protectia retelei» arata, cat de bine sistemul mentine traficul-internet nedorit.

Alegerea ta?

Daca ai nevoie de protectie gratuita a retelei, si posibilitati, ce nu le ofera Windows Firewall, poti face o alegere – antivirus gratuit cu firewall sau combinatia «antivirus + firewall». Fiecare optiune are avantaje si dezavantaje. Tu ce alegi? Spune-ti parerea in comentarii.

Antivirus gratuit cu firewall
5 (100%) 3 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *